اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک رولت خوشمزه و متفاوت آشنا کنیم. در پخت این رولت، از گوشت استفاده نشده و به جای آن از بادمجان و تخم مرغ استفاده شده است. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی حلقهی خورشیدی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نمک: 1 قاشق چایخوری
مایه خمیر: 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
آب گرم: 1 پیمانه
آرد: 6 پیمانه
شیر خشک: 4 قاشق غذاخوری
ماست پر چرب: 6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
روغن: نصف پیمانه
مواد لازم برای داخل رولت:
بادمجان متوسط: 3 عدد
تخم مرغ پخته: 5 عدد
پنیر موزارلا: 300 گرم
سس کچاپ: 3 پیمانه
مواد لازم برای تزیین:
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
کنجد: به میزان لازم
برگهای تازهی ریحان
طرز تهیه:
ابتدا آب، شکر و مایه خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و آن را به مدت ده دقیقه کنار میگذاریم تا عمل آید.
در ظرفی مناسب، آرد، شیر خشک، ماست پرچرب (به دمای اتاق رسیده باشد) را به همراه نمک و بکینگ پودر با یکدیگر مخلوط میکنیم.
مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط آرد اضافه میکنیم. مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کرده و کمی روغن نیز به آن میافزاییم تا خمیری نرم به دست آید.
خمیر به دست آمده را به مدت نیم ساعت کنار قرار میدهیم.
در این فاصله، بادمجانها را حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم. تخم مرغهای پخته شده را نیز حلقه حلقه برش میزنیم.
خمیر آماده شده را روی سطح آرد پاشی شده به شکل دایره پهن میکنیم. قطرهای دایره را با چاقو برش میدهیم. این برشها را از مرکز شروع میکنیم ولی به انتها نمیرسانیم. یعنی دور دایرهی ما کاملا بدون برش است و فقط مرکز دایره برشهایی به شکل * خورده است.
حالا به سراغ بخشی از دایره که برش نخورده است، میرویم. ابتدا سطح خمیر را کاملا با سس کچاپ میپوشانیم. حلقههای سرخشدهی بادمجان را روی سس کچاپ میچینیم. حلقههای تخم مرغ را روی بادمجانها میچینیم و در آخر پنیر موزارلا را روی آن پخش میکنیم. حالا برشهای مثلثی ایجاد شده از مرکز دایره را روی اطراف آورده و آن را میبندیم.
وقتی حلقهی خورشیدی آماده شد، روی سطح آن را تخم مرغ زده شده میمالیم و سپس دانههای کنجد را روی آن میپاشیم و سپس داخل سینی قرار داده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم. وقتی حلقهی خورشیدی آماده شد، روی سطح آن را با برگهای تازهی ریحان، تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha