اورمیه خورش، غذای محلی خوشمزه و لذیذ
کد خبر: ۸۰۰۳۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2017 July 22    -    ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
اورمـیه خوروشـته یا همان ارومیه خورش تقریبا غذایی شبیه خوراك لوبیا چیتی است كه جزو غذاهای معروف و خوشمزه ارومیه یا همان اورمیه قدیم است. این غذا در آذربایجان غربی بسیار متداول است و جزو خورش های سنتی این منطقه محسوب میشود.
اورمیه خورش، غذای محلی خوشمزه و لذیذ
به گزارش «تابناک با تو»؛  اورمـیه خوروشـته یا همان ارومیه خورش تقریبا غذایی شبیه خوراك لوبیا چیتی است كه جزو غذاهای معروف و خوشمزه ارومیه یا همان اورمیه قدیم است. این غذا در آذربایجان غربی بسیار متداول است و جزو خورش های سنتی این منطقه محسوب میشود.
 
اورمیه خورش، غذای محلی خوشمزه و لذیذ

مواد اولیه:

گوشت 400گرم
لوبیا چیتی 2پیمانه
پیاز 1عدد
بادمجان 2عدد
گوجه فرنگی 2عدد
سیب زمینی 2عدد
غوره نصف پیمانه
زعفران نصف قاشق چایخوری
كره 2قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لارم
روغن به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد كرده و با كره تفت میدهیم و گوشت را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و تا حدی تفت میدهیم كه گوشت تغییر رنگ دهد .لوبیا چیتی را شسته و از آبكش رد میكنیم و به مواد اضافه كرده و با مقداری آب میپزیم .در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ میكنیم و ادویه و زعفران ابكرده را به آن اضافه میكنیم و غوره را كمی تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه میكنیم .سیب زمینی و بادمجان را هر كدام جداگانه خرد كرده و سرخ میكنیم و پس از كشیدن غذا در ظرف روی خورش میریزیم.

نكات:
 
۱. بهتر است با این غذا پلوی زعفرانی خورده شود.

۲.
اگر غوره ندارید میتوانید از گرد غوره استفاده كنید.

۳.
اگر غذایتان به اندازه كافی ترش نیست به آن كمی آبغوره اضافه كنید.
 
۴.لوبیا را حتما از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را دو بار بجوشانید و ابش را خالی كنید تا نفخ آن گرفته شود.
 
 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
4
0
من که خوشم نیومد
مهین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
0
3
ارومیه خوروشته با لوبیا سفید پخته میشه بادمجان هم نداره فقط گوجه و سیب زمینی سرخ کرده است
لوبیا سفید رو هم از قبل یکبار میخیسانیم و بعد از این که یکبار ابشو دور ریختیم با زعفران کمی خیس میدیم و می پزیم
برای طعم کمی هم ابغوره میزنیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار