خطر نوشیدن «چای داغ»
کد خبر: ۷۹۶۸۵
تاریخ انتشار: 2017 July 18    -    ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۲
فوق تخصص خون و سرطان گفت: مصرف الکل و دخانیات همچنین مصرف خوراکی‌ها و مایعات داغی همچون چای، خطر سرطان مری را افزایش می‌دهند.
 
رضا ملایری گفت: سرطان مری یکی از سرطان‌های دستگاه گوارش است که شیوع آن در نواحی شمالی ایران و کشور چین بسیار زیاد است.

رضا ملایری گفت: مصرف الکل و دخانیات همچنین مصرف خوراکی‌ها و مایعات داغی همچون چای در ایجاد این سرطان موثر است.

وی اضافه کرد: این سرطان نواحی بین دهان و معده را درگیر می‌کند و خود را با علائمی همچون مشکل در بلع و کاهش شدید وزن نشان می دهد.

ملایری افزود: کاهش قابل توجه وزن، جزو علائم شایع این بیماری است که اکثریت بیماران به دلیل تاخیر در مراجعه، درمان بیماری را سختتر می‌کنند.

این فوق تخصص خون و سرطان، در خصوص درمان سرطان مری گفت: برای درمان این بیماری از جراحی و پرتو درمانی استفاده می‌شود و در موارد مورد نیاز شیمی درمانی نیز به کار گرفته می‌شود.

وی گفت: رژیم‌های غنی از میوه و گیاهان اثر محافظی در ایجاد سرطان ریه دارند.  
فارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار