مواد لازم:
خرده برنج: 1 پیمانه
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط
سیر رنده شده: 2 حبه
هویج رنده شده: 2 عدد متوسط
کرفس خرد شده: 2 ساقه
آب مرغ: 8 پیمانه
کره: 1 قاشق غذاخوری
نخودفرنگی پخته شده: یک چهارم پیمانه
فلفل قرمز تند: یک چهارم قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر: یک چهارم پیمانه
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.
ظرف مناسبی را روی حرارت قرار میدهیم. روغن را در ظرف ریخته و پیاز را به آن میافزاییم. پیاز را خوب تفت میدهیم تا به اصطلاح، سبک شود. سیر، هویج، کرفس و سبزیجات معطر را به آن افزوده و تفت میدهیم. این کار را دست کم به مدت دو تا سه دقیقه ادامه میدهیم.
سپس نخودفرنگی را به همراه کره مواد قبلی میافزاییم.
آب مرغ را به همراه برنج به مواد قبلی اضافه میکنیم. در مرحلهی آخر، نمک و فلفل را میافزاییم.
سوپ را به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا جا بیفتد.
تهیه و تنظیم: تابناک با تو
منبع: manalonline