طرز تهیه‌ی یک کوفته‌ی گیاهی خوشمزه
کد خبر: ۷۸۰۱۶
تاریخ انتشار: 2017 July 01    -    ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۷
امروز برای شما طرز تهیه‌ی یک کوفته‌ی گیاهی را قرار داده‌ایم که با بلغور گندم آماده می‌شود. بلغور یکى از مواد غذایى سنتى ایران و در عین حال از نظر مواد مغذى شفابخش بسیار ارزشمند است.
طرز تهیه‌ی یک کوفته‌ی گیاهی خوشمزه
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما طرز تهیه‌ی یک کوفته‌ی گیاهی را قرار داده‌ایم که با بلغور گندم آماده می‌شود. بلغور یکى از مواد غذایى سنتى ایران و در عین حال از نظر مواد مغذى شفابخش بسیار ارزشمند است. در مراکز تحقیقات بین المللى و در کانادا و امریکا تحقیقات زیادى در مورد آثار درمانى بلغور به ‏عمل آمده از جمله تحقیقات نشان مى‏ دهد که خوردن بلغور مى ‏تواند نقش مهمى در جلوگیرى از سرطان کولون و سرطان پستان و دیابت داشته باشد به‏ علاوه چون داراى مقدار قابل ملاحظه ‏اى فیبر غیر قابل حل در آب است مى ‏تواند براى انواعى از ناراحتى‏ ها از جمله براى رفع یبوست و کنترل بیمارى دایورتیکولار و کنترل بواسیر مفید باشد. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کوفته‌ی گیاهی، با ما همراه باشید.

كبة نباتية


مواد لازم: 

بلغور گندم: 2 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
آب گرم: 3 پیمانه
زیره: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
رب گوجه: سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل کوفته:

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: 2 عدد بزرگ
ادویه: به میزان لازم
دارچین: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
گرد لیموعمانی: 1 قاشق چایخوری
نخود پخته شده: نصف پیمانه
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
کشمش پلویی: 1 پیمانه

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، بلغور گندم را ریخته و آرد، زیره، زردچوبه، پودر پاپریکا و نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم.

سه پیمانه آب داغ را روی مواد می‌ریزیم و آنها را برای حدود یک ساعت کنار می‌گذاریم تا آب، به خورد بلغور گندم برود.

پس از گذشت این زمان، رب گوجه را به مواد اضافه کرده و با دست خوب ورز می‌دهیم تا مواد، صاف و یکدست شود. سپس آن را به مدت ده دقیقه کنار می‌گذاریم

برای آماده کردن مواد داخل کوفته، ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن می‌ریزیم. پیاز را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. وقتی پیاز به اصطلاح سبک شد، ادویه، نمک، دارچین، زردچوبه، زیره و فلفل را اضافه می‌کنیم. پس از آن نخود پخته شده و کشمش را به همراه گردو اضافه کرده و تفت می‌دهیم.

ظرف کوچکی از آب را کنار دستمان قرار می‌دهیم. به اندازه‌ی یک نارنگی کوچک از مواد کوفته را برداشته و وسط آن را گود می‌کنیم. از مخلوط کشمش و گردو، داخل آن قرار داده و کوفته را به شکل فلافل می‌پیچیم. برای سهولت در سرخ شدن کوفته‌ها، بهتر است آنها را گلوله‌ای شکل، نکنیم.

کوفته‌های آماده شده را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

سپس آنها را در روغن سرخ می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: manalonline ـ samatak

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار