طرز تهیه آلبالو پلوی اصیلِ ایرانی
کد خبر: ۷۷۳۹۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2017 July 14    -    ۲۳ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷
آلبالو پلو غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است. حالا که فصل آلبالو رسیده است، حیف است پختن این غذای خوشمزه را از دست بدهید. برنج را شسته و با کمی نمک و آب آن را برای 2 الی 3 ساعت خیس کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده، کمی نمک و پودر فلفل سیاه خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده و یکدست شود.
طرز تهیه آلبالو پلوی اصیلِ ایرانی
 
«به گزارش تابناک باتو» آلبالو پلو غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است. حالا که فصل آلبالو رسیده است، حیف است پختن این غذای خوشمزه را از دست بدهید.
 
مواد لازم:
 
    برنج: 500 گرم
    آلبالو (مربا): یک و یک دوم پیمانه
    گوشت (چرخ کرده): 200 گرم
    پیازداغ: یک ق س
    روغن: 50 گرم
    زعفران (ساییده): یک ق چ
    خلال پسته و بادام: جهت تزیین
    پیاز (متوسط): یک عدد
    فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
    نمک: به میزان لازم
 
 

طرز تهیه:
 
1. برنج را شسته و با کمی نمک و آب آن را برای 2 الی 3 ساعت خیس کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده، کمی نمک و پودر فلفل سیاه خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده و یکدست شود.
 
2. گوشت را به شکل کوفته های ریز و یکدست درست کرده و در تابه ای چرب کنار یکدیگر بچینید (بهتر است از ظرف نچسب استفاده نمایید). سپس تابه کوفته ریزه را روی حرارت متوسط قرار داده و به آرامی کوفته ها را بدون اینکه به آب بیافتند سرخ کرده و کنار بگذارید.

3. مقدار مناسبی آب را جوش آورده و برنج را برای آبکش کردن آماده نمایید. ته ظرف نچسبی را روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی بچینید (این ته دیگ دیرتر می سوزد). یک سوم از برنج آبکش شده را در ظرف ریخته و کمی مربای آلبالو بدون شیره روی آن بریزید، سپس لایه های بعدی را به همین شکل تا آخر ادامه دهید.

4. در آخر اگر مایل بودید مقداری از شیره رقیق آلبالو را روی برنج به همراه کمی کره آب شده ریخته و برنج را دم کنید. توجه داشته باشید که این پلو خیلی سریع می سوزد پس شعله را بسیار ملایم کرده و مدت زمان پخت را بالا ببرید.

5. زمان سرو برنج را در ظرف مخصوص سرو کشیده روی آن را با برنج زعفرانی، خلال پسته و خلال بادام خیس خورده به همراه کوفته ریزه ها تزیین کرده و در کنار مربای آلبالو اضافه سرو نمایید.
 
ماهنامه سفره ایرانی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۳
0
0
با زعفران فراوان بخورید سردیش فلج کننده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۴
1
0
خسته نباشي چه خلاقيتي
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار