اختصاصی تابناک باتو؛ بادمجان شکمپر غذایی است که به شکلهایی گوناگونی آماده میشود. امروز تصمیم داریم شیوهی متفاوتی از پخت بادمجان شکم پر را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوهی تهیهی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط: 4 عدد
روغن: به میزان لازم
پیاز خرد شده: 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد
نخود پخته: 1 پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
زیره: 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس:
ماست پرچرب: 2 پیمانه
آرد: نصف پیمانه
سیر رنده شده: 2 حبه
نمک: 1 قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
تکههای کوچک و سرخ شدهی نان لواش و یا چیپس: برای تزیین
جعفری خرد شده: به میزان دلخواه برای تزیین
طرز تهیه:
بادمجانها را پوست گرفته و درسته سرخ میکنیم.
ماهیتابه را روی حرارت قرار داده کمی روغن داخل آن میریزیم. پیازها را داخل روغن تفت میدهیم. وقتی طلایی رنگ شد، گوجه فرنگی و نخود پخته را به همراه نمک و فلفل و زیره به آن اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.
ظرف سرو غذا را آماده کرده و کف آن را با تکههای نان سرخ شده و یا چیپس، پر میکنیم.
بادمجانها را روی آن میچینیم و یک برش طولی روی آنها ایجاد میکنیم.
داخل بادمجانها را با مخلوط گوجه و پیاز و نخود، پر میکنیم.
برای تهیهی سس، ماست را در ظرفی ریخته، آرد، نمک، زیره و سیر رنده شده را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
با سس آماده شده روی بادمجانها را میپوشانیم.
در آخر با کمی جعفری خرد شده، بادمجانهای شکم پر را تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat