طرز تهیه‌ی کلوچه‌ی خرمایی
کد خبر: ۷۷۰۱۴
تاریخ انتشار: 2017 June 21    -    ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۲
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کلوچه‌ی خرمایی آشنا کنیم. این کلوچه در کشورهای عربی، به ویژه در اعیاد مذهبی، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه‌ی پخت این کلوچه‌ی لذیذ، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کلوچه‌ی خرمایی
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع کلوچه‌ی خرمایی آشنا کنیم. این کلوچه در کشورهای عربی، به ویژه در اعیاد مذهبی، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه‌ی پخت این کلوچه‌ی لذیذ، با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه‌ی کلوچه‌ی خرمایی 

مواد لازم:

آرد: سه پیمانه
شکر: نصف پیمانه
نمک: کمی
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
کره‌ی آب شده: یک پیمانه
شیر (به دمای اتاق رسیده باشد): یک چهارم پیمانه
گلاب: یک قاشق چایخوری
آب: دو پیمانه (بستگی به جنس آرد می‌توان مقدار آب را کم یا زیادتر کرد)

مواد لازم برای  داخل کلوچه:

خرمای هسته گرفته: 250 گرم
پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری
کره‌ی آب شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را می‌ریزیم.

کره‌ی آب شده، شیر و گلاب را به مواد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. کم کم به مواد آب اضافه می‌کنیم تا خمیری لطیف و یکدست به وجود آید.

خمیر را به مدت نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا به اصطلاح، استراحت کند.

برای آماده کردن مواد داخل کلوچه، خرمای هسته گرفته و ترجیحا چرخ شده را به همراه پودر دارچین و کره خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیری یکدست شود.

کمی از خمیر کلوچه را برداشته و به شکل گلوله‌ی کوچکی درمی‌آوریم. میان گلوله‌ی خمیری را کمی گود کرده و از مواد خرمایی داخل آن می‌گذاریم. سپس روی مواد خرمایی را با خمیر می‌پوشانیم.

اگر قالب مخصوص کلوچه را داشتیم، با کمک قالب، کلوچه‌ها را قالب می‌زنیم در غیر این صورت، آنها را به شکل دلخواه، درمی‌آوریم.

کلوچه‌ها را داخل سینی فر می‌چینیم و آنها را به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، داغ کرده‌ایم، قرار می‌دهیم.

کلوچه‌های خرمایی ما آماده‌اند. نوش جان!

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار