مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو،
در واکنش به ادعای آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس،
توضیحاتی ارائه داد.
دکتر بهروز جنت گفت: جداسازی گوشت مرغ به روش
مکانیکی روشی معمول در دنیا است و برای جلوگیری از ۱۰ تا ۱۵ درصد گوشت باقی
مانده در لابه لای استخوان ها بکار می رود.
وی افزود: ما قبلا به
دلیل سوءاستفاده هایی که برخی تولید کنندگان به ویژه زیرپله ای ها انجام
می دادند، با آن مخالف بودیم و اعلام هم کرده بودیم که تا یقین به سلامت آن
حاصل نکنید، ممنوعیت بر جای خواهد ماند.
جنت گفت: در حال حاضر با
اصلاحیه ای که در نظر گرفته ایم و مقرر کرده ایم که جداسازی گوشت باید در
واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، دیگر خمیرمرغ خارج از واحدها که زیر
نظر ما و مسئولین فنی ما و نظارت های دوره ای و سر زده ما هستند،
نمیتواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولیدی سوسیس و کالباس حمل
شود.
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان
غذا و دارو، تاکید کرد: به طور کلی اصلاحیه این ضوابط با شرایط ویژه تایید
شده است به این معنا که پاره ای از ممنوعیتها برای استفاده از خمیر مرغ
همچنان برقرار است.
مهر