استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص آزاد شد
کد خبر: ۷۶۶۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2017 June 17    -    ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰
معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی گفت: اصلاحیه مقررات استفاده از خمیر مرغ در کمیته ملی با حضور مسئولان سازمان‌های دامپزشکی، غذا و دارو، استاندارد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا استفاده آن در مرحله اول با شرایط خاصی آزاد شود.

فرهمند صالح زاده معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: اصلاحیه‌ای‌ای درباره استفاده از خمیر مرغ با شرط و شروط خاصی انجام شده است.

وی افزود: این شرایط اکنون به ثبت رسیده است و صنایع تولید سوسیس کالباس می‌توانند از این امکان استفاده کنند.

معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: این اصلاحیه در کمیته ملی استاندارد و با حضور مسئولان سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو، استانداد و عوامل دیگر مورد تأیید قرار گرفت تا در مرحله اول با شرایط خاصی امکان استفاده داشته باشند و در مرحله دوم دوباره این شرایط تغییر خواهد کرد.

در اطلاعیه پژوهشگاه استاندارد سازمان ملی استاندارد آمده است:« پس از 2 سال مذاکره و برگزاری نشست های تخصصی کارشناسی، بین روسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی کشور، در مورد تعیین مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ مصوب شد.

بر اساس این اصلاحیه، کلیه واحدهای تولیدی برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز به "رنگ زرد" استفاده نمایند و عبارت "حاوی خمیر مرغ" در نشانه گذاری این نوع فرآورده ها درج گردد. 
تسنيم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۷
0
2
خمیر مرغ، روغن پالم، پنبه در حلیم ... چی شد وزیربهداشت؟!
همه آن هیاهوی شما برگشت به حالت قبل؟!
محمد
|
Thailand
|
۰۴:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
0
1
بسیار باعث تاسف است، مرده شور هر چی محصول شیمیایی، مشکوک و مبهم را ببرد.
به مردم اکیدآً توصیه می کنم مطلقاً از خمیر مرغ و محصولات حاوی آن استفاده نکنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار