bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۶۴۸۳
تاریخ انتشار: 2017 June 16    -    ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع غذای خوشمزه و لذیذ با استفاده از خمیر یوفکا آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این دسر لذیذ و متفاوت، با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا
 
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع غذای خوشمزه و لذیذ با استفاده از خمیر یوفکا آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این دسر لذیذ و متفاوت، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

    گوشت گوساله (چرخ کرده): 400 گرم
    گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 400 گرم
    خمیر یوفکا: 1 عدد
    فلفل قرمز (ریز خرد شده): 1 عدد
    فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): 1 عدد
    برگ نعناع تازه (ریز خرد شده): 3 عدد
    برگ جعفری (ریز خرد شده): 5 الی 6 عدد
    زیتون سبز (خرد شده): 150 گرم
    سیر (ریز خرد شده): 1 حبه
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
    گوجه فرنگی (دو نیم شده): برای سرو
    فلفل سبز: برای سرو
    روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته زیتون یوفکا 

طرز تهیه:

1. گوشت گوساله و گوسفندی چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار دهید. فلفل قرمز، فلفل دلمه ای، برگ نعناع، برگ جعفری و زیتون خردشده را اضافه کنید. سیر ریز خردشده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و در سلفون بپیچید حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

2. خمیر یوفکا را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر پخش کنید. خمیر را رول کنید و سپس برش هایی به پهنای 3 سانتی متر روی آن ایجاد کنید.
 
3. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. برش های خمیر را در روغن سرخ کنید. سپس آنها را به همراه گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده سرو کنید.
 
آشپزی مثبت
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv