آموزش تصویری تهیه‌ی لقمه‌ی گوشتی با خمیر یوفکا
کد خبر: ۷۶۲۱۵
تاریخ انتشار: 2017 June 14    -    ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۹
«یوفکا» خمیری است بسیار نازک که زادگاه آن، کشور ترکیه می‌باشد و در تهیه لذیذترین غذاهای این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. راحتی در پخت و لذیذ بودن این محصول باعث شده است که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی شود.
آموزش تصویری تهیه‌ی لقمه‌ی گوشتی با خمیر یوفکا
اختصاصی تابناک باتو؛ «یوفکا» خمیری است بسیار نازک که زادگاه آن، کشور ترکیه می‌باشد و در تهیه لذیذترین غذاهای این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. راحتی در پخت و لذیذ بودن این محصول باعث شده است که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی شود. با این خمیر می‌توان ده‌ها‌ نوع غذا، دسر، شیرینیِ و میان وعده غذایی متنوع مانند انواع سمبوسه، تارت، پای، بورک، باقلوا و.... را در فر، مایکروفر و یا بر روی اجاق گاز توسط یک تابه تهیه کرد.

امروز تصمیم داریم آموزش لقمه‌های گوشتی را که با خمیر یوفکا تهیه می‌شود، برای شما قرار دهیم. امیدواریم شما نیز آن را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه‌ی لقمه‌ی گوشتی با خمیر یوفکا 

مواد لازم:

پیاز رنده شده: 1 عدد متوسط
هویج رنده شده: یک عدد متوسط
سویا سس: دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
نعنای خشک: نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری: 2 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
خمیر یوفکا: 3 ورق

مواد لازم برای روی لقمه‌های گوشتی:

تخم مرغ: 1 عدد
شیر: یک قاشق چایخوری
تخم کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه‌ی لقمه‌ی گوشتی با خمیر یوفکا

طرز تهیه:

ابتدا گوشت، پیاز رنده شده، هویج رنده شده، رب گوجه و سویا سس را در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم در آخر تخم مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم
ابتدا گوشت، پیاز رنده شده، هویج رنده شده، رب گوجه و سویا سس را در ظرفی ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم در آخر تخم مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم
پودر سوخاری را به مواد اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم و نمک و فلفل را به همراه نعنای خشک و پودر سیر به مواد می‌افزاییم
پودر سوخاری را به مواد اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم و نمک و فلفل را به همراه نعنای خشک و پودر سیر به مواد می‌افزاییم
خمیر گوشتی به دست آمده را به شش قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم
خمیر گوشتی به دست آمده را به شش قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم
به سراغ ورقه‌های یوفکا می‌رویم و هر کدام از آنها را به دو بخش مساوی تقسیم می‌کنیم
به سراغ ورقه‌های یوفکا می‌رویم و هر کدام از آنها را به دو بخش مساوی تقسیم می‌کنیم
هر بخش از مواد گوشتی را به شکل رول درآورده و روی خمیر یوفکا قرار می‌دهیم
هر بخش از مواد گوشتی را به شکل رول درآورده و روی خمیر یوفکا قرار می‌دهیم
خمیر یوفکا را به دور مواد گوشتی می‌پیچیم هر رول آماده شده را به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم
خمیر یوفکا را به دور مواد گوشتی می‌پیچیم هر رول آماده شده را به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم
 تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم
تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم
مخلوط شیر و تخم مرغ را با قلمو یا چنگال، روی لقمه‌های گوشتی می‌مالیم
مخلوط شیر و تخم مرغ را با قلمو یا چنگال، روی لقمه‌های گوشتی می‌مالیم
سپس به دلخواه روی آنها تخم کنجد می‌پاشیم
سپس به دلخواه روی آنها تخم کنجد می‌پاشیم
وقتی لقمه‌های گوشتی آماده شد آنها در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم سپس دما را به 180 کاهش داده و ده دقیقه‌ی دیگر به آن زمان می‌دهیم
وقتی لقمه‌های گوشتی آماده شد آنها در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم سپس دما را به 180 کاهش داده و ده دقیقه‌ی دیگر به آن زمان می‌دهیم
لقمه‌های گوشتی ما آماده است
لقمه‌های گوشتی ما آماده است
نوش جان!
نوش جان!

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: netshahr ـ instructables


نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار