"سادیه" زن جهانگردی است که دنیا را برای خوردن غذاهای عجیب ،غیرعادی و حتی تهوع آور می گردد.
او در وبلاگش از تجربه های غذایی متفاوتش می گوید که در نقاط مختلف دنیا امتحان کرده است.
سادیه
این غذاهای عجیب را خورده است: چشم گوسفند ،آبگوشت خون گاو ،حشره آبدزدک ،
رتیل ، طوطی دریایی ،شبهنهنگ تکشاخ ، پای مرغ ، نهنگ خام ،و...
چشم گوسفند و پای مرغ هم در ایران مصرف میشه...
در خیلی از سرزمین ها از حشرات به عنوان تأمین کننده پروتئین بدن سالهاست استفاده میشه مثل عربستان، کشورهای آفریقایی و کشورهای جنوب شرق آسیا...
خوردن بسیاری از جانوران همچون انواع مارمولک ها، قورباغه ها و... هم در بسیاری از سرزمین ها رواج داره...
خلاصه اینکه اگه ی روزی گذرتون به یک کشور خواست بیفته ی مروری به منوی غذاهای رایج اون کشور هم بندازین تا ی وقت بجای گوشت گوسفند، گوشت ی حیوون مثل سگ رو به خوردتون ندن...
چشم گوسفند و پای مرغ هم که ایرانیا هم می خورند
۱- فکر کنم منظورتان از طوطی دریایی توتیا یا همان خارپشت دریایی باشه که بعضی کشورهایی آسیایی میخورن. اگر این طوره که لطفا اصلاح بفرمایید.
۲- پای مرغ هم که بعضی دوستان میگن توی ایران مصرف میشه، این طوری که بعضی آسیایی ها میخورن و توی یکی از عکس ها هم هست، مدلش خیلی فرق می کنه.
۳- البته دستتان درد نکند ولی مثال هایی که توی متن آوردید با عکس ها نمی خونه :-)