bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۶۱۸۰
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: 2017 June 12    -    ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰
bato-adv
bato-adv
"سادیه" زن جهانگردی است که دنیا را برای خوردن غذاهای عجیب ،غیرعادی و حتی تهوع آور می گردد.

او در وبلاگش از تجربه های غذایی متفاوتش می گوید که در نقاط مختلف دنیا امتحان کرده است.

سادیه این غذاهای عجیب را خورده است: چشم گوسفند ،آبگوشت خون گاو ،حشره آبدزدک ، رتیل ، طوطی دریایی ،شبه‌نهنگ تک‌شاخ ، پای مرغ ، نهنگ خام ،و...
 
زن توریست
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
80
15
این روانیه بدخت
پاسخ ها
محمد
| |
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
به نظر منم ادم مفلوکیه..برا مشهور شدن این کار را میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
6
81
این خانم برای آشنایی مردم جهان با غذاهای معمولی که در سرزمین های مختلف رواج داره این کار رو داره انجام می ده...

چشم گوسفند و پای مرغ هم در ایران مصرف میشه...

در خیلی از سرزمین ها از حشرات به عنوان تأمین کننده پروتئین بدن سالهاست استفاده میشه مثل عربستان، کشورهای آفریقایی و کشورهای جنوب شرق آسیا...

خوردن بسیاری از جانوران همچون انواع مارمولک ها، قورباغه ها و... هم در بسیاری از سرزمین ها رواج داره...

خلاصه اینکه اگه ی روزی گذرتون به یک کشور خواست بیفته ی مروری به منوی غذاهای رایج اون کشور هم بندازین تا ی وقت بجای گوشت گوسفند، گوشت ی حیوون مثل سگ رو به خوردتون ندن...
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
1
16
یک بار یک شبکه آشپزی خارجی را دیدم. از اینکه ایرانیها کله پاچه میخورند حالشان بد شده بود. فیلم جوشیدن کله ها در دیگ را به عنوان یک موضوع چندش آور نشان میدادند. در هر حال هر منطقه ای فرهنگ خود را دارد.
علی مشهد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
2
10
منم یه بار به اشتباه توی چین شهر گوانگجو غورباغه آب پز خوردم گوشت خوب و نرمی بود فقط یه کم شور بود داستانش هم ازین قرار بود که توی مرکز شهر یه رستوران بزرگ بود به خاطر کمبود جا با زنجیر مغازه رو به دوقسمت تقسیم کرده بودن دوستم گفت علی تو تا وقتی یه میز خالی پیدا میکنی من برم ببینم غذا چی داره سفارش بدم منم بدون توجه به زنجیر تا دیدم میز خالیه پریدم و پشتش نشستم هنوز چند دقیقه نگذشته بود دیدم ظرف غذا رو گذاشتن جلوم منم اینقدر گشنه ودم دیگه نپرسیدم این چیه دیدم بجای کار و چنگال چوب گذاشتن با خودم گفتم این جانور (دوستم) میخواد من رو سر کار بزاره و حتما جایی قایم شده و داره از من فیلم میگیره ببینه عکس العمل من چیه خلاصه از روی میز بغل یک کار و چنگال برداشتم و تکه ای بریدم و جاتون خالی گذاشتم توی دهان یه کم مکث کردم و دو سه بار جویدم و قورتش دادم چشمتون روز بد نبینه تکه دوم رو آماده کردم به چنگال بود که یه آقای مودب چینی آمد و به چینی میگفت این مال منه که شما داری میخوری منم به انگلیسی میگفتم این گوشت چی هست طرف متوجه نمیشد منم صحبت های اون رو متوجه نمیشده شروع کردم به صدای حیوانات رو د آوردن گاو و گوسفند و بز و و خلاصه هرچی یاد داشتم طرف یک مرتبه صدای غورباغه رو در آورد منم که تازه تکه دوم رو توی دهانم گذاشته بودم یک مرتبه دهانم خود به خود باز شد و دیگه بسته نشد و دنبال دست شویی میگشتم که اون رو بندازم بیرون خلاصه تا دو سه روزی اصلا نتونستم غذا بخورم بعد که از دست شویی آمدم بیرون دیدم میزهای دوروبر تا من رو دیدن شروع کردن به خندیدن بعد یه خانم جوان که انگلیسی بلد بود بهش توضیح دادم جریان چی بوده و چی شده و از جانب من از اون آقا معذرت خواهی کنه البته پول غذا که نوش جان کرده بودم به اون آقا دادم که قبول نکرد گفت اگر تمام غذا رو میخوردی پولش رو ازت میگرفتم مهمان من باش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
7
6
چقد باحال خیلی دوست دارم هشت پا بخورم
ناشناس
|
France
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
2
4
اگر خوشمزه بود و خوشت آمد ، چه اشکالی دارد وقتی که ندانی گوشت سگ بود یا گربه یا روباه؟
نوشی
|
-
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
1
7
کله پاچه نخورده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
3
9
یعنی چه ؟ کله پاچه هم شاید برای بعضی از مردم خودمان هم تهوع اور باشه دلیل نمیشه که غدای تهوع اوری باشه. و یا طوطی ماهی که در خلیح فارس بوفور است و خود من هم خوردم چون فلس هم داره و گوشت سفید داره و
چشم گوسفند و پای مرغ هم که ایرانیا هم می خورند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۲
2
13
پاي مرغ و چشم گوسفد كجاش عجيبه تو ايران هم ميخورن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
2
3
پای مرغ هم در سوپ خوش مزه است هم اگر با کمی آب ونمک وروغن سرخ شود بسیار عالی است.ملخ هم حرام نیست برای سرخ کردن خوب است ...کمتر از میگو نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
پای مرغ واقعا عالیه من در سوپ یا عدسی خیلی دوستش دارم.
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
0
3
در کنار نظر هموطنان که به درستی هم میان به هر حال این غذا ها در فرهنگ اون کشورها محترمه، چند تا نکته:

۱- فکر کنم منظورتان از طوطی دریایی توتیا یا همان خارپشت دریایی باشه که بعضی کشورهایی آسیایی میخورن. اگر این طوره که لطفا اصلاح بفرمایید.

۲- پای مرغ هم که بعضی دوستان میگن توی ایران مصرف میشه، این طوری که بعضی آسیایی ها میخورن و توی یکی از عکس ها هم هست، مدلش خیلی فرق می کنه.

۳- البته دستتان درد نکند ولی مثال هایی که توی متن آوردید با عکس ها نمی خونه :-)
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv