پخت "پیده" چهار متری در ترکیه به مناسبت ماه رمضان
کد خبر: ۷۵۸۰۷
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2017 June 08    -    ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸
رکوردی در نانوایی؛
یک نانوای اهل کشور ترکیه امسال در پخت نان به مناسبت ماه رمضان یک رکورد جالب به جای گذاشت. او با کمک چند نانوای دیگر این کار را انجام داده است.
پخت نان چهار متری در ترکیه به مناسبت ماه رمضاناختصاصی «تابناک با تو»؛ یک نانوا اهل "آماسیا" ترکیه نان محلی مخصوص به نام "پیده" را تهیه کرد. این نان سه متر و ۹۰ سانتیمتر طول داشت و برای تهیه آن از خمیر ۲۵ گِرده نان عادی استفاده شده بود.
 
این نانوا که "دوران دارچِن" نام دارد نان پخته شده را در هنگام افطار بین روزه داران محلی تقسیم کرد.
 
شایان ذکر است که در رمضان در ترکیه یک نوع نان مخصوص به نام "پیده رمضان” Ramazan pidesi پخته می شود و ساعاتی قبل از افطار صف های طولانی در مقابل نانوایی هایی که  "پیده"را عرضه می کنند دیده می شود. این نانوای خوش ذوق هم در همین راستا اقدام به پخت نان چندمتری کرده است که تصاویری از آن را با هم می بینیم. 

 
یک قرص نان
یک قرص نان "پیده رمضان" در اندازه ی معمولی
 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۸
3
8
این که همون بربری خودمونه
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۸
پیده اون گرده پایینیه. و شباهتی به بربری نداره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۸
2
4
ئقتی بخواهی بهداشت را رعایت کنی ، می توانی از یک کیسه فریزر هم برای پوشاندن سرت استفاده کنی !
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۹
0
1
این اتفاقا یک پیده تیپیک هستش. پیده کاملا شکل بربری هستش ولی خوب محتویاتی که شکم نونه میذارن فرق میکنه که بستگی به نوع پیده داره. من محاله ترکیه برم و پیده رو تو لیست غذاهاهام نداشته باشم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار