طرز تهیه‌ی سوپ خامه و قارچ
کد خبر: ۷۵۵۴۰
تاریخ انتشار: 2017 June 08    -    ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵
امروز تصمیم داریم شما را با مراحل پخت سوپ خامه و قارچ، آشنا کنیم. مدت زمان پخت این سوپ حدود 12 دقیقه است و مقدار موادی که در این آموزش به کار رفته است، برای 4 تا 6 نفر کافی است. برای آشنایی با مواد لازم و طرز تهیه‌ی این سوپ لذیذ، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی سوپ خامه و قارچ
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با مراحل پخت سوپ خامه و قارچ، آشنا کنیم. مدت زمان پخت این سوپ حدود 12 دقیقه است و مقدار موادی که در این آموزش به کار رفته است، برای 4 تا 6 نفر کافی است. برای آشنایی با مواد لازم و طرز تهیه‌ی این سوپ لذیذ، با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه‌ی سوپ خامه و قارچ 

مواد لازم:

پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک
کره: 3 قاشق غذاخوری
قارچ تازه: 6 تا 8 عدد بزرگ
آرد: 3 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
آب مرغ: یک و نیم پیمانه
شیر پرچرب: یک پیمانه
خامه: سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

قارچ را ورقه ورقه می‌کنیم. کره را در ظرفی قرار داده و روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی کره آب شد، پیاز را اضافه می‌کنیم و آن را تفت می‌دهیم تا به اصطلاح، سبک شود. پس از آن، قارچ را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. این کار را حدود 6 تا 8 دقیقه به طور مرتب انجام می‌دهیم.

پس از این مرحله، آرد را به همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و تفت دادن را به مدت 1 دقیقه ادامه می‌دهیم.

آب مرغ را با شیر مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. سوپ را به مدت دو تا سه دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی کمی غلیط شد، خامه را به سوپ اضافه می‌کنیم. سوپ را در ظرف مناسبی ریخته و با قارچ ورقه شده و جعفری خرد شده تزیین می‌کنیم.

منبع: manalonline
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار