آموزش پخت یک نوع فرنی با نشاسته
کد خبر: ۷۵۰۹۸
تاریخ انتشار: 2017 June 04    -    ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳
در ادامه‌ی آموزش خوراکی‌های مناسب برای ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع فرنی که در کشور مصر، طرفداران زیادی دارد، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این فرنی، با ما همراه باشید.
آموزش پخت یک نوع فرنی با نشاسته
 
اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش خوراکی‌های مناسب برای ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع فرنی که در کشور مصر، طرفداران زیادی دارد، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این فرنی، با ما همراه باشید.

آموزش پخت یک نوع فرنی با نشاسته

مواد لازم:

پودر نشاسته: 6 قاشق غذاخوری
شکر: یک سوم پیمانه
گلاب: دو قاشق غذاخوری
شیر: 4 پیمانه
پودر دارچین (برای تزیین): یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

یک پیمانه از شیر را در ظرفی ریخته و نشاسته را به آن اضافه می‌کنیم. شیر و نشاسته را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا نشاسته، کاملا در شیر حل شود.

ظرف مناسبی را روی حرارت قرار داده و بقیه‌ی شیر را در آن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا شیر به جوش آید.

در این مرحله، حرارت را کم می‌کنیم و ابتدا شکر را به شیر اضافه کرده و سپس نشاسته و شیری را که با یکدیگر مخلوط کرده بودیم، به شیر در حال جوش، اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. آنقدر هم زدن را ادامه می‌دهیم تا فرنی ما، قوام آید. 

در مرحله‌ی آخر گلاب را اضافه می‌کنیم.

فرنی را در ظرف‌های مناسب برای سرو ریخته و روی آن را با دارچین و در صورت دلخواه، با پودر پسته یا گردو، تزیین می‌کنیم.

فرنی‌های آماده شده را داخل یخچال قرار می‌دهیم و پس از خنک شدن، سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: mawdoo3
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار