آموزش روش تهیه‌ی یک نوع دسر قهوه
کد خبر: ۷۲۷۰۰
تاریخ انتشار: 2017 May 10    -    ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰
امروز برای شما آموزش روش تهیه‌ی یک نوع دسر قهوه را قرار داده‌ایم. این دسر به ویژه در کشورهای عربی، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با مراحل تهیه‌ی این دسر خوشمزه و متفاوت، با ما همراه باشید.
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز برای شما آموزش روش تهیه‌ی یک نوع دسر قهوه را قرار داده‌ایم. این دسر به ویژه در کشورهای عربی، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با مراحل تهیه‌ی این دسر خوشمزه و متفاوت، با ما همراه باشید.

آموزش روش تهیه‌ی یک نوع دسر قهوه

مواد لازم:

زرده‌ی تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 50 میلی گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
آرد: 15 میلی گرم
نشاسته: 15 میلی گرم
شیر: 100 میلی لیتر
قهوه: 50 میلی گرم
شیره‌ی خرما: 150 میلی گرم
خامه‌ی زده شده: یک پیمانه
شکلات تخته‌ای رنده شده: برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:

زرده‌ی تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد و نشاسته را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا کاملا یکدست شود.

شیر، قهوه و شیره‌ی خرما را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به نقطه‌ی جوش برسد سپس نیمی از آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

مواد را بار دیگر روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی به نقطه‌ی جوش رسید آن را درون قالب مورد نظر ریخته روی آن را با نایلون می‌پوشانیم سپس، آن را کناری قرار می‌دهیم تا خنک شود. 

خامه‌ی زده شده را با بقیه‌ی مخلوط شیر و شیره‌ی خرما، مخلوط می‌کنیم و روی مواد قبلی می‌ریزیم.

در آخر، روی دسر را با شکلات، تزیین می‌کنیم و آن را در یخچال قرارمی‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار