طرز تهیه‌ی کیک سه تخم مرغی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۷۲۴۸۵
تاریخ انتشار: 2017 May 07    -    ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۰
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کیک ساده آشنا کنیم. تعداد تخم مرغ به کار رفته در این کیک نسبت به کیک‌های اسفنجی، کمتر بوده و روش تهیه‌ی آن نیز، بسیار آسان است. برای آشنایی با مراحل پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی کیک سه تخم مرغی«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کیک ساده آشنا کنیم. تعداد تخم مرغ به کار رفته در این کیک نسبت به کیک‌های اسفنجی، کمتر بوده و روش تهیه‌ی آن نیز، بسیار آسان است. برای آشنایی با مراحل پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کیک سه تخم مرغی

مواد لازم:

آرد الک شده: یک و نیم پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): یک پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد را به همراه بکینگ پودر، چند بار الک می‌کنیم.

کره را در ظرفی جداگانه ریخته، پودر قند را به آن اضافه می‌کنیم و با هم‌زن، هم می‌زنیم.

وقتی کره و پودر قند خوب مخلوط شدند، تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدام، با هم زن، خوب مواد را مخلوط می‌کنیم. بعد از آن شیر را به مواد اضافه میکنیم.

آرد را کم کم به مخلوط بالا اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مواد، یکدست شوند.

قالب کیک را چرب می‌کنیم و کمی کف آن را آرد می‌پاشیم.

مایه‌ی کیک را داخل قالب ریخته و در فری با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم.

قالب را از فر خارج می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا کمی خنک شود سپس کیک را از قالب جدا می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv