فینگرفود کلوچه گوشت
کد خبر: ۷۱۲۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 April 25    -    ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
امروز برای شما عزیزان همراه طرز تهیه یک فینگرفود خوشمزه را آماده کرده ایم. با ما همراه باشید. تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب مخلوط کرده و پس از آن روغن را به مواد اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید.
فینگرفود کلوچه گوشت
امروز برای شما عزیزان همراه طرز تهیه یک فینگرفود خوشمزه را آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای خمیر کلوچه
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نصف پیمانه
ماست : نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده : مقداری
آرد : یک پیمانه سرخالی
نمک : یک قاشق مربا خوری
آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم
کنجد : مقداری
 
فینگرفود کلوچه گوشت
 
طرز تهیه خمیر کلوچه :
 
تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب مخلوط کرده و پس از آن روغن را به مواد اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید. در آخر نیز آرد و زعفران را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی پیدا کند.

مواد مورد نیاز برای میان کلوچه
پیاز ریز شده : ۲ عدد
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
سیر ریز شده : ۳ حبه
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک
ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
هویج رنده شده : یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه : مقداری

طرزتهیه مواد گوشتی:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده تفت بدهید.سپس سیر را له کرده و به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن گوشت رو افزوده،به خوبی تفت بدهید. پس از اینکه گوشت از خامی خارج شد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰و دقیقه تفت بدهید. در آخر هم ریحان رو افزوده مخلوط کرده و مواد را از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر تهیه کلوچه گوشت

ابتدا ساندویج ساز را گرم کنید.برای تهیه ی این فینگرفود نیازی نیست که آنرا  گرم کنید .کمی کنجد در هر خانه ی ساندویچ ساز بریزید و در هر خانه یک قاشق از خمیر ریخته و روی هر کدوم یک قاشق ازمایع گوشتی بریزید.مجددا روی آنها یک قاشق خمیر بریزید و روی آن کنجد بپاشید.
ساندویج ساز را بسته و حدود سه دقیقه کلوچه ها را بپزید.ممکن است این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشود فقط بایستی کلوچه ها خوب طلایی بشوند.کلوچه ی گوشت شما حاضر است.آنرا در ظرف زیبای خود بچینید و به زیبایی تزئین کنید.سفره ی شام شما زیباتر از همیشه خواهد شد.
 
مجله آشپزی مثبت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
برق را سر ظهر قطع نکنید اسانسور 10 طبقه باید بالا رویم انصاف نیست
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار