طرز تهیه مکروز دسر خوشمزه ی تونسی
کد خبر: ۷۰۸۱۸
تاریخ انتشار: 2017 April 21    -    ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۰
در اینجا به یک نمونه از شیرینی‌های رایج در کشور تونس که ماده اصلی و مهم آن خرماست‌، می‌پردازیم. برای درست کردن مکروز به خمیر خرما نیاز داریم. با گرفتن هسته و پوست خرما و سپس له کردن آن با دست یا مخلوط کن می‌توان خمیر خرما را درست كرد.
طرز تهیه مکروز دسر خوشمزه ی تونسیتونسی‌ها نیز همچون اهالی سایر کشورها به ویژه ساکنان مردم کشورهای اطراف مدیترانه علاقه زیادی به انواع شیرینی و انواع دسر دارند. در اینجا به یک نمونه از شیرینی‌های رایج در کشور تونس که ماده اصلی و مهم آن خرماست‌، می‌پردازیم. برای درست کردن مکروز به خمیر خرما نیاز داریم. با گرفتن هسته و پوست خرما و سپس له کردن  آن با دست یا مخلوط کن می‌توان  خمیر خرما را درست كرد.
 
طرز تهیه مکروز دسر خوشمزه ی تونسی 
مواد لازم:

    نیم کیلو شکر
    نیم کیلو آرد سمولینا
    125 گرم کره
    250 گرم خمیر خرما
    نصف لیموی تازه آب گرفته
    250 گرم آرد سفید
    100 میلی‌لیتر روغن زیتون

دستور پخت:

1-در یک قابلمه شکر، آب‌لیمو و 250 میلی‌لیتر آب ریخته و می‌گذاریم تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن زیر گاز را کم کرده و به مدت 10 دقیقه در آتش ملایم می‌گذاریم تا غلیظ شود. سپس گاز را خاموش کرده و شربت به دست آمده را در کناری نگاه می‌داریم.

2-در یک کاسه آرد سفید و سمولینا را مخلوط می‌کنیم.

3-کره را آب کرده و همراه با روغن به ظرف محتوی آرد می‌افزاییم.

4-در یک کاسه حاوی آب جوش با یک قاشق به نوبت از محتوای آرد به مرور اضافه کرده تا به یک حالت نیمه خمیری نرم برسیم.

5-خمیر را خارج کرده و به صورت رشته‌ای با قطر حدود 3 تا 4 سانتیمتر درآورده و شیاری طولی در آن ایجاد می‌کنیم.

6- خمیر خرما را با یک قاشق در شیار خمیر سفید جای داده و سپس خمیر سفید را طوری تا کرده که دورتادور خرما را فراگیرد.

 7-با یک کفگیر یا ابزاری دیگر خمیر به دست آمده را به نرمی فشار می‌دهیم تا از حالت لوله‌‌ای خارج و تخت شود. آنگاه با یک چاقوی تیز قطعاتی را به شکل لوزی برش می‌دهیم (این كار اختیاری است و می‌توانید شکل دلخواه خود را به آن بدهید).
 در یک ماهیتابه روغن می‌ریزیم و قطعات لوزی را در آن سرخ کرده تا به رنگ طلایی درآیند.

 8-پس از آماده شدن شیرینی‌ها، با استفاده از پارچه روغن‌گیر، چربی اضافی را می‌گیریم.

 9-پس از چیدن قطعات لوزی شیرینی، روی آن‌را با استفاده از شربت شکری که در ابتدا آماده کرده بودیم شهدآلود می‌کنیم.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار