آشنایی با روش تهیه‌ی تخم‌مرغ شکم پر
کد خبر: ۷۰۵۷۳
تاریخ انتشار: 2017 April 18    -    ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸
امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع تخم مرغ شکم پر را به شما آموزش بدهیم. این غذا می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و یا یک میان وعده به ویژه برای کودکان، مورد استفاده قرار بگیرد. برای آشنایی با روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.
آشنایی با روش تهیه‌ی تخم‌مرغ شکم پر
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع تخم مرغ شکم پر را به شما آموزش بدهیم. این غذا می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و یا یک میان وعده به ویژه برای کودکان، مورد استفاده قرار بگیرد. برای آشنایی با روش پخت این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

آشنایی با روش تهیه‌ی تخم‌مرغ شکم پر

مواد لازم:

تخم مرغ: 6 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق چایخوری
سیر رنده شده: یک حبه
جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری
آرد سوخاری تازه: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده: یک عدد

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را آب پز می‌کنیم. وقتی پخته شدند، آن را پوست می‌کنیم و از وسط، به دو نیم تقسیم می‌کنیم. زرده‌های تخم مرغ را از آن جدا می‌کنیم.

در ظرفی مناسب، روغن زیتون را ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی تفت می‌دهیم سپس آرد سوخاری را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. مخلوط را کناری قرار می‌دهیم تا سرد شود.

در این هنگام، زرده های تخم مرغ را خرد کرده به همراه جعفری، پوست لیموی رنده شده و نمک و فلفل، مخلوط می‌کنیم و به آرد سوخاری تفت داده شده و سرد شده اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

سفیده‌های تخم مرغ را با این مخلوط پر کرده و آن‌ها را به دلخواه تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار