غذای عربی: خورش فاصولیه
کد خبر: ۷۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 May 19    -    ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۸
مواد اولیه :

*لوبیا سفید ۲۵۰ گرم
*گوشت خورشی ۱۵۰ گرم
*پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
*رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
*پودر شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری
*نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
*روغن دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

لوبیا را که از قبل خیس کرده‌ایم می‌‌جوشانیم و بعد از چند جوش در آبکش ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. گوشت را خرد کرده به همراه روغن سرخ می‌کنیم.

سپس رب گوجه‌فرنگی را به گوشت افزوده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شنبلیله را همراه نمک، زردچوبه، پیازداغ، فلفل و لوبیا سفید به گوشت اضافه کرده و تفت می‌‌دهیم. سپس به همراه سه لیوان آب می‌گذاریم تا خورش بپزد. این خورش به همراه پلو و سبزی خوردن فوق‌العاده خوش طعم و خوش خوراک است.

نکتــه:

این غذا مخصوص کشور عراق، سوریه و حتی کشورهای حوزه خلیج‌فارس می‌باشد.

برای ترشی این غذا از تمر هندی و آب لیمو استفاده می‌شود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۳
0
0
با عرض سلام آیا خورشت لوبیا عربی به صورت تلیت مصرف میشود
رویا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
0
0
نه بابرنج میهورن
بیستر بامیله تلیت میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار