کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی
کد خبر: ۶۹۸۶۴
تاریخ انتشار: 2017 April 11    -    ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.
کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی
 
این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

       زرده تخم‌مرغ: 6 عدد
       خامه صبحانه: 300 گرم
       شكر: 200 گرم
       پودر ژلاتین:  3قاشق سوپخوری
       آب سرد:یك‌دوم پیمانه
       رنگ هلویی خوراکی: چند قطره به دلخواه
       وانیل: یك‌دوم قاشق چایخوری
       آب پرتقال:   یک و نیم پیمانه
       توت فرنگی رنده شده: 20 عدد
 
کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی 

روش تهیه:

1. ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط می‌كنیم، تا جایی که پف کنند . سپس خامه را اضافه کرده هم می‌زنیم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگی‌های رنده شده داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مدام هم می‌زنیم تا كرم جوش آید.

2. وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌كنیم و داخل كرم می‌ریزیم.

3. همیشه به این نكته باید دقت كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ‌كدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار