سیگارت قارچ نوعی غذای ساده، اما جالب است که شکل آن خمیری است که درون آن با موادی پر شده و ظاهر آن کمی شبیه سیگار است.
میزان سرو: 10 الی 12 عدد
مواد لازم:- آرد: 500 گرم
- خمیر مایه: 30 گرم
- نمک: به مقدار لازم
- شکر: یک قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- شیر: یک پیمانه
- کره (ذوب شده): 80 گرم
مواد لازم میانی:- قارچ (نگینی خرد شده): یک کیلوگرم
- پیاز (ریز خرد شده): 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
- دانه کنجد: به مقدار لازم
- تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
طرز تهیه:
1.
شیر را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و خمیر مایه، شکر، نمک و 2 الی 3
قاشق سوپ خوری آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. ظرف را از
روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد به مدت 10 الی 15 دقیقه خنک شوند.
2. زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی به خوبی بزنید. سپس مخلوط شیر را به آن
اضافه و مخلوط کنید. بقیه آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و به خوبی
مخلوط کنید. در پایان کره ذوب شده را اضافه و مخلوط کنید.
3.
خمیر را روی سطح کار قرار داده و ورز دهید تا صاف و یکدست شود. آن را به
ظرف مناسبی انتقال داده و روی آن را با پارچه ای نمدار بپوشانید و حدود 40
دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
4. برای تهیه
لایه میانی، پیاز را در روغن تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید
تا آب آن بخار شود. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بیفزایید.
5.
خمیر را از ظرف خارج کرده و کمی ورز دهید. آن را روی سطح کار به شکل
مستطیلی نازک پهن کنید. خمیر را به باریکه هایی به پهنای 8 الی 10 سانتیمتر
پهن کنید و مقداری از مواد میانی را روی آن پخش کرده و خمیر را پیچیده و
شکل لوله در آورید.
6.
آنها را در سینی فر چیده و روی آنها را با برس تخم مرغ کمی زده شده بمالید
و دانه کنجد بپاشید. سینی را حدود 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده
با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و
برشته شود.