طرز تهیه «سس پنیر فرانسوی»
کد خبر: ۶۹۴۴۳
تاریخ انتشار: 2017 April 07    -    ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
سس پنیر فرانسوی مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم. پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید.
طرز تهیه «سس پنیر فرانسوی»
 
سس پنیر فرانسوی مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

مواد لازم:
  • نمک و فلفل                  به میزان لازم
  • پیاز کوچک رنده شده      1 عدد
  • روغن زیتون                  2قاشق سوپخوری
  • سرکه                         2 قاشق سوپخوری
  • خامه                          50 گرم
  • پنیر کممبرت                50 گرم
  • جعفری خرد شده         1 قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه سس پنیر فرانسه
 
طرز تهیه:

پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید. اگر سس غلیظ بود اندکی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا به راحتی از مخلوط کن جدا شود سس را به ظرف اصلی منتقل کنید. پیاز و جعفری و نمک و فلفل راد به آن اضافه کنید .
 
طرز تهیه سس پنیر فرانسه
 
این سس مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و  استیک می باشد.
 
آکاایران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار