«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک شیرینی فرانسوی مشهور، آشنا کنیم؛ شیرینی کراولر. پخت این شیرینی، تقریبا شبیه پخت دونات است ولی روش تهیهی خمیر آن، متفاوت است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آب: نصف پیمانه
کره: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
آرد: نصف پیمانه
تخم مرغ: دو عدد (به دمای اتاق رسیده باشد)
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
مواد لازم برای کرم شیرینی:
پودر قند: یک پیمانه
عسل: دو قاشق غذاخوری
نشاستهی ذرت: یک قاشق سوپخوری
شیر: 3 تا 4 قاشق سوپخوری
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، کره، شکر، نمک و آب را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. مواد را مخلوط میکنیم تا کره کم کم آب شود.
در این هنگام، آرد را اضافه میکنیم و باز به هم زدن مواد بر روی حرارت، به مدت چند دقیقه، ادامه میدهیم تا خمیری یکدست، به وجود آید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کناری قرار میدهیم تا خمیر، سرد شود.
وقتی خمیر سرد شد، تخم مرغها را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
در یک سینی، کاغذ روغنی پهن میکنیم. خمیر را داخل قیف شیرینی پزی ریخته و گلوله های کوچکی از قیف خارج میکنیم و داخل سینی میچینیم و به مدت بیست دقیقه، سینی را داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از گذشت بیست دقیقه، سینی را از یخچال خارج کرده و شیرینیها را در روغن داغ، سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. سپس آنها را بر روی حولهی کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافهشان گرفته شود.
برای تهیهی کرم روی شیرینی، پودر قند و نشاسته ذرت را مخلوط میکنم . سپس آن را در ظرفی مناسب ریخته آبلیمو، شیر و عسل را اضافه میکنیم تا کرمی یکدست به وجود آید.
پیش از سفت شدن کرم، شیرینیهای آماده شده را داخل آن فرو میبریم و در ظرفی مناسب برای سرو شیرینی، قرار میدهیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa