در مطلب زیر طرز تهیه یک غذای محلی کرمانی باچاشنی زیره را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
2 /1 پیمانه لپه (از قبل خیس شود)
2 پیمانه برنج (از قبل خیس شود)
200 گرم گوشت چرخ کرده
3 ق س زیره سیاه
1 ق چ زردچوبه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه را با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. لپه را در آبکش بریزید و از روی آن آب سرد رد کنید.
برنج را به روش معمول در آب جوش بریزید تا نرم شود. در حالی که برنج میجوشد، لپه و زردچوبه و زیره را هم اضافه کرده و در آخر همه مواد را آبکش کنید.
به گوشت قدری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. مایه گوشت را به شکل کوفتههای ریز درست کنید و توی روغن قدری تفت دهید تا گوشت اصطلاحا خودش را بگیرد.
برنج و لپه و لابهلای آن زیره را در قابلمه مناسب بریزید و به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
کوفته ریزهها را هم روی برنج بگذارید. موقع سرو آنها را کنار پلو یا لابهلای آن بریزید و سرو کنید.
آشپزی مثبت