طرز تهیه لپه پلو با زیره
کد خبر: ۶۸۵۱۹
تاریخ انتشار: 2017 March 28    -    ۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
در مطلب زیر طرز تهیه یک غذای محلی کرمانی باچاشنی زیره را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید. ابتدا لپه را با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. لپه را در آبکش بریزید و از روی آن آب سرد رد کنید.
طرز تهیه لپه پلو با زیرهدر مطلب زیر طرز تهیه یک غذای محلی کرمانی باچاشنی زیره را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید. 

موادلازم:

2 /1 پیمانه لپه (از قبل خیس شود)
2 پیمانه برنج (از قبل خیس شود)
200 گرم گوشت چرخ کرده           
3 ق س زیره سیاه           
1 ق چ زردچوبه 
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه لپه پلو با زیره

طرز تهیه:

ابتدا لپه را با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. لپه را در آبکش بریزید و از روی آن آب سرد رد کنید.
برنج را به روش معمول در آب جوش بریزید تا نرم شود. در حالی که برنج می‌جوشد، لپه و زردچوبه و زیره را هم اضافه کرده و در آخر همه مواد را آبکش کنید.
به گوشت قدری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. مایه گوشت را به شکل کوفته‌های ریز درست کنید و توی روغن قدری تفت دهید تا گوشت اصطلاحا خودش را بگیرد.
برنج و لپه و لابه‌لای آن زیره را در قابلمه مناسب بریزید و به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
کوفته ریزه‌ها را هم روی برنج بگذارید. موقع سرو آنها را کنار پلو یا لابه‌لای آن بریزید و سرو کنید.

آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار