عکاس آزاد «آنووار هازاریکا» به دهکده کوچکی در ناگائون
در هند سفر کرد تا از شرایط کار تولیدی در مزرعه عکاسی کند. در این دهکده
می توانید روش سنتی استخراج آب نیشکر را ببینید. نیشکر بااستفاده از
دستگاهی که با کمک یک یا دو گاو می چرخد، خرد می شود. سپس آب آن با حرارت
کم آتش جوشانده می شود و سپس سرد و سفت می شود.
نیشکر
زمستان ها و در ماه های فوریه و مارس برداشت می شود. کشاورزان با استفاده
از روش های قدیمی بخار آب نیشکر را به دست می آورند تا از آن قند خام سنتی
تولید کنند که معمولا با نام شکر زرد شناخته می شود. کل این فرآیند یک هفته
طول می کشد. چنین فعالیت هایی به دو یا سه کشاورز نیاز دارد. شکر زرد اغلب
با موادی مثل بادام زمینی، شیر چگالیده، نارگیل و شکر سفید ترکیب می کنند
تا خوراکی های محلی که در بازارهای آسیا، آفریقا و برخی کشورهای آمریکایی
عرضه می شود را تولید کنند. این روش ها نسبت به روش های معمولی که در
کشاورزی استفاده می شوند بیشتر با محیط زیست سازگارند.
خدا قوت به همه عزیزان زحمت کش.
این محصول در دهه 50 به قبل در روستاهای غربی شهرستان بندرگز تولید می شده و بنام "دشو" معروف بوده است