تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
کد خبر: ۶۷۲۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 March 14    -    ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
عکاس آزاد «آنووار هازاریکا» به دهکده کوچکی در ناگائون در هند سفر کرد تا از شرایط کار تولیدی در مزرعه عکاسی کند. در این دهکده می توانید روش سنتی استخراج آب نیشکر را ببینید. نیشکر بااستفاده از دستگاهی که با کمک یک یا دو گاو می چرخد، خرد می شود. سپس آب آن با حرارت کم آتش جوشانده می شود و سپس سرد و سفت می شود.
 
نیشکر زمستان ها و در ماه های فوریه و مارس برداشت می شود. کشاورزان با استفاده از روش های قدیمی بخار آب نیشکر را به دست می آورند تا از آن قند خام سنتی تولید کنند که معمولا با نام شکر زرد شناخته می شود. کل این فرآیند یک هفته طول می کشد. چنین فعالیت هایی به دو یا سه کشاورز نیاز دارد. شکر زرد اغلب با موادی مثل بادام زمینی، شیر چگالیده، نارگیل و شکر سفید ترکیب می کنند تا خوراکی های محلی که در بازارهای آسیا، آفریقا و برخی کشورهای آمریکایی عرضه می شود را تولید کنند. این روش ها نسبت به روش های معمولی که در کشاورزی استفاده می شوند بیشتر با محیط زیست سازگارند.

تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
 
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند 
 
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند 
 
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند 
 
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند 
 
تصاویری از روش سنتی تولید شکر طلایی در هند
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۴
0
0
سلام
خدا قوت به همه عزیزان زحمت کش.
این محصول در دهه 50 به قبل در روستاهای غربی شهرستان بندرگز تولید می شده و بنام "دشو" معروف بوده است
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار