طرز تهیه‌ی مرغ پفکی
کد خبر: ۶۷۱۸۱
تاریخ انتشار: 2017 March 16    -    ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی مرغ پفکی که یک نوع از انواع مرغ سوخاری است، آشنا کنیم. این غذا برای کودکان بسیار لذبخش است. با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی مرغ پفکی
 
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی مرغ پفکی که یک نوع از انواع مرغ سوخاری است، آشنا کنیم. این غذا برای کودکان بسیار لذبخش است. با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه‌ی مرغ پفکی 

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ: سه عدد
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

مواد لازم برای مزه دار کردن:

پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
زنجبیل: یک قاشق چایخوری
ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
ماست: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: دو عدد متوسط
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سوخاری کردن:

آرد: یک پیمانه
آرد سوخاری: نصف پیمانه
تخم مرغ زده شده: دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و کناری قرار می‌دهیم.

ماست، آبلیمو، پودر سیر، ادویه، نمک، زنجبیل، پیاز و آبلیمو را در مخلوط کن ریخته خوب هم می‌زنیم تا مایه‌ای یکدست، به وجود آید.

مایه‌ی به دست آمده را بر روی قطعات مرغ ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آن را به مدت سه ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب مرغ‌ها مزه‌دار شوند. 

پس از گذشت این زمان، سینی را چرب می‌کنیم. قطعه‌های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد، آرد سوخاری و نمک و فلفل، سپس در تخم‌مرغ و دوباره در مخلوط آرد، می‌غلتانیم و آن‌ها را در سینی می‌چینیم و به مدت نیم ساعت دیگر در یخچال قرار می‌دهیم.

روغن را در ظرفی ریخته و داغ می‌کنیم و قطعه‌های مرغ را در آن سرخ می‌کنیم.

مرغ‌های سوخاری شده را روی حوله‌ی کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرغ پفکی ما آماده است. می‌توانید آن را با سسی که خود در منزل تهیه‌ کرده‌اید، سرو کنید.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار