طرز تهیه‌ی مینی‌تارت‌های ژله‌ای
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۶۶۰۴
تاریخ انتشار: 2017 March 09    -    ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی مینی‌تارت‌های ژله‌ای آشنا کنیم. شیرینی‌های خوشمزه، رنگارنگ و اشتهابرانگیزی که می‌تواند پذیرای میهمانان شما در روزهای سال جدید باشد. با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی مینی‌تارت‌های ژله‌ای
 
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی مینی‌تارت‌های ژله‌ای آشنا کنیم. شیرینی‌های خوشمزه، رنگارنگ و اشتهابرانگیزی که می‌تواند پذیرای میهمانان شما در روزهای سال جدید باشد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی مینی‌تارت‌های ژله‌ای

مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه
روغن: یک چهارم پیمانه
عسل: یک قاشق
نمک: کمی
ژله: از هر نوع و رنگی که تمایل داشتید، یک بسته
آب داغ: برای هر بسته ژله، یک پیمانه

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، آرد، روغن، نمک و عسل را خوب مخلوط می‌کنیم.

قالب‌های مخصوص تارت را آماده می‌کنیم، از مواد داخل آنها قرار می‌دهیم و خوب خمیر را به دیواره‌های قالب می‌چسبانیم و وسط آن را گود می‌کنیم.
قالب‌ها را داخل فر قرار می‌دهیم تا تارت‌ها پخته شوند. وقتی روی آن‌ها کمی طلایی رنگ شد، آماده‌اند.

هر بسته ژله را با یک فنجان آب داغ مخلوط می‌کنیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی خودش را بگیرد. به گونه‌ای که نه سفت شود و نه آبکی باشد. وقتی تارت‌ها آماده شدند، آن‌ها را از قالب جدا کرده از ژله‌ها در قسمت گود شده‌ی تارت می‌ریزیم و تارت ژله‌ای را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا ژله‌های آن سفت شود.

این شیرینی، سرد سرو می‌شود.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: justfood
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv