سيني مزه هاي سوخاري خوشمزه
کد خبر: ۶۵۷۹۴
تاریخ انتشار: 2017 March 04    -    ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
قارچ و برشهاي پياز و سيب زميني رو به ترتيب اول توي مخلوط آرد و پودر سوخاري و ٢)تخم مرغ و در آخرو ٣)درون پودر سوخاري مي غلتانيد و حدود يك ساعت در خنك ترين جاي يخچال استراحت ميدهيد.
سيني مزه هاي سوخاري سالم 
 
در این سيني مزه هاي سوخاري سالممطلب میخواهیم شما را با آماده کردن یک سینی خوشمزه از مزه های سوخاری آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
 
قارچ سوخاري:
قارچ ها رو شسته با حوله تميز خشك كنيد و سوخاري كرده و درون روغن سرخ كنيد.

پياز سوخاري:
پيازهارو به صورت دايره برش هاي نازك بزنيد و حلقه هارو از هم جدا كنيد و تك تك سوخاري كنيد و سرخ كنيد.

سيب زميني سوخاري:
سيب زميني هارو برش هاي نازك زده و سوخاري كنيد و سپس در روغن سرخ كنيد.

روش سوخاري كردن:
ابتدا توي سه ظرف جداگانه،
١)مخلوط آرد و پودر سوخاري چيلي و آويشن و پودر سير
٢)تخم مرغ همزده با كمي نمك و فلفل
٣)پودر سوخاري كه بهتر پولكي باشه
آماده ميكنيد.
قارچ و برشهاي پياز و سيب زميني رو به ترتيب اول توي مخلوط آرد و پودر سوخاري و ٢)تخم مرغ و در آخرو ٣)درون پودر سوخاري مي غلتانيد و حدود يك ساعت در خنك ترين جاي يخچال استراحت ميدهيد. سپس درون روغن سرخ كردني كه از قبل گذاشتين داغ شده سرخ ميكنيد.

نكته:
ميتونيدمرحله آخر(تخم مرغ و پودر سوخاري) رو دو بار تكرار كنيد و نتيجه دلخواه تري بگيريدقطعات مرغ رو اول تو آرد بزنید تا همه جاش آردی بشه. (برای نتیجه بهتر می تونید آرد رو به جای بشقاب توی کیسه فریزر بریزید سبزيجات و مرغ تون رو بندازید توی کیسه و حسابی تکون بدید تا همه جاش آردی بشه.).
اگر ذائقه شما به تندي عادت نداره،فلفل رو از مراحل حذف كنيد.
حتما بعد از سرخ كردن، سوخاريهارو روي دستمال كاغذي حوله اي پهن كنيد تا روغن اضافه شون گرفته بشه.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار