آیا حاضرید این غذاهای چندش آور را بخورید؟
کد خبر: ۶۵۴۸۲
تعداد نظرات: ۳۰ نظر
تاریخ انتشار: 2017 February 25    -    ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۵
پیش از خواندن مطلب زیر باید بگوییم که برخی از این غذاها به شدت چندش آور بوده و ممکن است از دیدنشان حالتان بد شود.
 
مثلا تصور کنید یک تخم اردک بزرگ در مقابلتان بگذارند که درون آن یک جنین سه هفته ای اردک قرار دارد و از شما بخواهند که آن را میل کنید. یا مثلا خون خوک را کباب کرده و برایتان سرو کنند.

شاید بد نباشد یادآوری کنیم که در گذشته هم در مورد ۲۴ غذای محلی انگلستان که چندش آور هستند و دیگر غذاهای تهوع آور ملل برایتان نوشته بودیم.

باگونگ روی انبه ی کال
 
آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟ 
 
باگونگ (Bagoong)، معجونی متشکل از میگو یا ماهی است که درون مقدار زیادی نمک به مدت یک تا سه ماه خوابانده شده و سپس سرخ می شود.

آیسآئو (Isaw)
 
آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟

بسیاری از مردم، گوشت کبابی دوست دارند. اما این عکسی که می بینید، روده خوک (یا مرغ) است که درون سیخ چوبی به صورت خمیده قرار داده شده و سپس کباب می شود.

آدیداس (Adidas)
 
آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟

آدیداس، پای مرغ کبابی است و دلیل نامگذاری اش به این برند ورزشی، تشابه پای مرغ به لوگوی آدیداس است.

بیتامَکس (Betamax)

آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟
 
بتامکس، خون دَلَمه بسته ی کبابی است که از حیواناتی همانند خوک یا مرغ گرفته می شود. بافت و چهره آن شبیه جگر است.

دینوگوآن (Dinuguan)

آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟
 
دینوگوآن، در واقع سوپ خون خوک است. البته درون آن دل، جگر، روده، خوش گوشت و سیرابی هم وجود دارد.

سیسیگ (Sisig)
 
آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟ 
 
این بشقاب غذا هم اندام های گوناگون خوک از سر و پوزه گرفته تا دل و جگر را شامل می شود. این غذا را عموما به همراه میوه ای شبیه به لیموترش به نام کالامانسی و تخم مرغ خام که روی آن می شکنند، سرو می کنند.

تامِلوک (Tamilok)

آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟
 
تامیلوک در واقع کرم های درخت هستند که آن ها را پوست کنده و تازه و خام سرو می کنند.

بِلوت (Balut)

آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟
 
یکی از چندش آورترین غذاهای فیلیپین، جنین تخم اردک است که حاوی مایع آمنیوتیک بوده و جنین سه هفته ای اردک محسوب می شود.

تاهو (Taho)

آیا حاضرید این غذاهای چندش آور فیلیپینی را بخورید؟
 
تاهو، مخلوطی از توفوی گرم و نرم، پنیر درخت خرما و کمی شیرین کننده است.
 
روزياتو
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
4
19
خدا قربو نش برم این همه نعمت داده.چرا بریم کرم و سوسک و جنین پرنده و نپخته بخوریم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
22
7
خدا رو شکر من که گیاه خوار هستم. از گوشت هم فرق نمیکنه حلال باشه یا حرام خوشم نمیاد 30 سالمه زندگیم هم خیلی خوبه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
6
10
اما از این بشر دوپا که از هیچ چیزی رویگردان نیست!!
زینال بندری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
3
29
بسیاری از این غذاها در کشور خودمان هم مصرف می شود مثل پای مرغ سیرابی کله پاچه دنبلان روده گوسفند و.....
مریخ
|
Germany
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
7
16
غیر از جنین اردک و کرم درختی و پای مرغ بقیه غذاها خوشمزست و دوست دارم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
4
14
واقعا اولین باره که میگم خوشحالم تو ایران هستم :)
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
13
10
باید خوش مزه باشن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
3
18
ما هم یک چیزی به نام خوئک داریم که چربی اطراف کبد گاو و گوسفند است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
4
11
نه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
18
7
غیر از خوک، بقیه شو میخورم
فرهاد
|
Canada
|
۰۳:۲۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
12
28
غذای هر ملت بسته به شرایط محیطی و تاریخشون داره. این که غذاهای سایر ملل رو چندش آور بدونیم, فقط نشانه کوتاه فکری نویسنده است.
پاسخ ها
حسین
| |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
کوته فکر کسیه کی این آشغالا رو خوشمزه میدونه
ناشناس
| |
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
با شما موافقم،از ديدگاه ما چندش آوره
ناشناس
| |
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
دقیقا همین طوره. کله پاچه الان به نظر خارجیا خیلی چیز جالبیه؟
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
6
28
حتما غیر ایرانی ها هم راجع به کله پاچه و سیراب ، شیردان همین نظر را دارند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
3
26
یعنی اینا همش چندش آورند؟ما که نمونه هاشو داریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
5
6
نخیر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
2
12
زیاد هم چندش آور نیست .
گفتم شاید کرم و موش و سگ و اینجور چیزا گذاشتین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
3
15
هیچی کلپچ خودمون نمیشه
وحید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
0
17
اون آخریه یعنی پنیر خرما در مناطق جنوب فراوان و بسیار مقوی است. اصلا چنش آور نیست بلکه خوشمزه است.
علي110
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
3
11
پاي مرغ رو هستم. دنبلان رو نيستم.پنيرخرماروهستم.قلب گوسفندروهستم.كله پاچه روهستم.خوك وكرم و... رونيستم.
امیر س
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
1
13
جای سیراب شیردون و کله پاچه توی این لیست خالی بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
0
9
كله پاچه مارا هم بعضي كشورها چندش آور ميدونن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۸
0
8
آیسائو (روده کباب شده) همان خوئک خودمونه
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
9
1
من به جز پای مرغ کباب شده بقیشو میریزم سظل زباله
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
3
4
غیر از بقیه که حال بهم زنن و چندش آور پای مرغ ولی تو بازار خودمونم هست خوش طعم و خوشمزه ست ( اگر خوب طبخ بشه) علاوه بر فواید زیادش کلی هم برای جوان سازی پوست مفیده توصیه میکنم مصرف کنین...
امير
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
0
0
كله پاچه وچشم وزبان گاو گوسفند خودمان چيزي ازاينها كم نداره مخصوصا چشم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۳
0
0
اخه امتحانشون نکردیم که.... شاید واقعا خوشمزه باشن
ایرانی الاصل
|
Singapore
|
۰۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
1
0
به قول دوستمون خداروشکرایرانیم
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۵
0
0
برا ما چندش بود برای اونا غذای عادیه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار