آشنایی با روش پخت سمبوسه‌ی مرغ
کد خبر: ۶۵۰۳۱
تاریخ انتشار: 2017 February 21    -    ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
امروز تصمیم داریم شما را با نوعی دیگر از روش پخت سمبوسه آشنا کنیم. سمبوسه‌ی مرغ، غذایی بسیار لذیذ است که توصیه می‌کنیم یک بار آن را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
آشنایی با روش پخت سمبوسه‌ی مرغ
 
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با نوعی دیگر از روش پخت سمبوسه آشنا کنیم. سمبوسه‌ی مرغ، غذایی بسیار لذیذ است که توصیه می‌کنیم یک بار آن را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

آشنایی با روش پخت سمبوسه‌ی مرغ

مواد لازم برای خمیر سمبوسه:

تخم مرغ: یک عدد
آب: یک سوم پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
آرد: دو پیمانه

مواد داخل سمبوسه:

مرغ: نیم کیلو
پیاز خردشده: نصف یک پیاز متوسط
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
زیره: یک قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و آب را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد و نمک را کم کم به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا خمیری یکدست به وجود آید. اگر خمیر ما سفت بود، کمی به آن آب اضافه می‌کنیم.
داخل ظرفی را آرد پاشی کرده و خمیر را در آن قرار می‌دهیم و با پارچه روی خمیر را می‌پوشانیم و به مدت ده دقیقه آن را کناری قرار می‌دهیم.
روغن زیتون را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم. بهتر است برای این غذا از سینه‌ی مرغ استفاده شود. مرغ را خرد کرده و به روغن اضافه می‌کنیم. سپس پیاز خردشده، زیره، گشنیز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم.
تکه‌ی کوچکی از خمیر را روی سینی آردپاشی شده با وردنه صاف می‌کنیم. از مواد داخل خمیر قرار می‌دهیم. لبه‌های خمیر را با آب کمی خیس می‌کنیم و به شکل دلخواه سمبوسه‌ها را می‌پیچیم.
سمبوسه‌های آماده شده را در روغن فراوان و داغ، سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شوند.
سپس آن‌ها را روی حوله‌ی کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی سمبوسه‌ها گرفته شود.
سمبوسه‌های ما آماده است. آن‌ها را در ظرفی چیده و به شکل دلخواه، تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار