حلقه مرغ و ریحونمواد لازم برای تهیه غذا:
ـ فیله مرغ آبپز یک پیمانه
ـ قارچ سرخ شده نصف پیمانه
ـ سس مایونز، 2 قاشق غذاخوری
ـ ریحون خورد شده، به مقدار لازم
ـ نصف پیمانه پنیر پیتزا
ـ یک پیمانه پودر سیر
ـ نمک و فلفل به دلخواه
ـ خمیر به میزان لازم
شیوه پخت در آغاز کار، نخست همه موادی که برای تهیه این مرغ لازم است، با هم مخلوط میکنیم.
سپس خمیر را باز کرده و با یک قالب گرد، آن را قالب می زنیم (مثل در قابلمه). پس از آن، خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مثل شکل داخل ظرف پیرکس می چینیم و بعد از آن، از موادی که آماده کردیم (مخلوط همه موارد با هم) روی آن می ریزیم و خمیر را روی موارد می کشیم.
پس از انجام این مراحل، زرده تخم مرغ و زعفران را روی قسمت های خمیری زده و در پایان مقداری کنجد
روی آن می پاشیم.
البته می توانیم برای قسمت هایی که خمیر ندارد، پنیر پیتزا ریخته و در پایان ظرف غذا را داخل فر با دمای 180 به مدت 45 دقیقه (بسته به نوع فر) می گذاریم.