شناسایی مهم ترین عامل میگرن
کد خبر: ۶۳۳۰۳
تاریخ انتشار: 2017 February 04    -    ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۰
حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی در خصوص مصرف نمک اظهار کرد: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

وی در ادامه با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن یا سردرد عصبی است.

وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.

عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می بایست از نوشیدن ماء الشعیر، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین و  پودر پخت‌و پز، از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسرو شده یا یخ زده پرهیز کنند.

عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم کالری باشند اما حاوی نمک هستند.
منبع: خبرگزاری فارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار