طرز تهیه لگیمات یک شیرینی عربی خوشمزه
کد خبر: ۶۲۹۵۹
تعداد نظرات: ۱۶ نظر
تاریخ انتشار: 2017 February 08    -    ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
لگیمات یه شیرینی عربی هست که اصلش مربوط میشه به کشور کویت و بسیار خوشمزه اس و تو شهرهای جنوبی پای ثابت سفره افطاره امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
 
 
طرز تهیه لگیمات یک شیرینی عربی خوشمزهلگیمات یه شیرینی عربی هست که اصلش مربوط میشه به کشور کویت و بسیار خوشمزه اس و تو شهرهای جنوبی پای ثابت سفره افطاره امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
 
مواد لازم

یک لیوان آرد سفید
یک عدد تخم مرغ
سه قاشق مرباخوری آرد برنج
یک قاشق مرباخوری پکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری
یک قاشق غذاخوری ماست
ـ  آب به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ را با ماست و خمیرفوری و آرد برنج و پکینگ پودر خوب مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه و خمیر را مخلوط ورز دهید.
اگرکه خمیر سفت بود کمی آب هم به آن اضافه کنید. تا خمیر رقیق شود (توجه شود که خمیر باید حتما مانند ماست رقیق باشد).خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرمی گذاشته تا خمیرحجیم شود.

روغن را داخل تابه بریزید. بعد مایه به دست آمده را با قاشق بر داشته و در روغن داغ شده بریزید.خمیردرداخل تابه پف کند و به اندازه گردویی بزرگ می شود.باید شیرینی کمی طلایی رنگ شود. وقتی که شیرینی ها آماده شده در شهد قرار داده وبعد در صافی بریزید تا شهد اضافه آن گرفته شود.با پودر پسته ویا نارگیل تزیین کنید.

طرز تهیه شیره

یک لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود.
 
مجله آشپزی مثبت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سحر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۲
0
3
برام واقعن جالب بود ما توی ابادان تخم مرغ نمیزنیم و
توی شیره بهتره هل هم ریخته بشه تشکر
اسما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۳
2
5
سلام مرسی خیلی جالبه..فقط بگید میشه به جای ارد برنج نشاسته بذاریم؟
مهسا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۴
3
7
خیلی خوب بود.تشکر.
نسرین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۴
3
2
میشه به جای ارد برنج از کستر استفاده کرد هم ترد میشه هم خوشرنگ البته ما هم تخم مرغ توش نمی کنیم
هانیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۵
1
6
خیلی خوب بود
مایا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۱
3
2
خیلی عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۳
2
1
خیلی بی مزه بود
آزاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۸
3
1
سلام من خوردم خیلی خوشمزه است باتشکر
عسل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۲
2
4
خیلی خوب بود
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
3
1
میشه پکینگ پودر نزاریم
ارشیدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۶
1
2
عالی بود
محمد
|
United Arab Emirates
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۳
1
1
سلام دلیل روغنی شدن لیگیمات چی؟
رقیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
1
4
خیلی خوب بود ولی ما تو آبادان ماست نمیزنیم.
ستایش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۰
1
1
سلام میشه شیره انگورنزنیم وشیرخشک.باتشکر
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۲
0
3
من ارد دو لیوان ماست یک لیوان روغن یه استکان کوچیک بگینک و پود و وانیل و خمیر مایه با گلاب زعفران میزارم عالی میشه
ماعده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
0
1
عالی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار