تولید سیبی که سیاه نمی شود+عكس
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۱۹۳۵
تاریخ انتشار: 2017 January 21    -    ۰۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۶
bato-adv
bato-adv
 

ژنی که باعث قهوه ای شدن سیب پس از برش آن می شود در این نوع سیب ها که Arcetic Apple نامیده می شود، خاموش شده است.

 به عبارت دیگر  این سیب ها با برش تغییر رنگ نمی دهند. بلکه رنگ آنها زمانی تغییر می کند که واقعا فاسد شده باشند. هنگامیکه سلول های سیب به دلیل برش دچار آسیب می شوند آنزیم اکسید پلی فنول  چفعل و انفعالی شیمیایی در این میوه را آغاز می کند که به قهوه شدن آن منجر می شود. 

اما در سیب های Arcetic Apple این آنزیم وجود ندارد زیرا ژن مسئول تولید آن خاموش شده است.

این نوع سیب را می توان در هر نقطه ای کاشت. Arcetic Apple برای نخستین مرتبه در پاییز ۲۰۱۶ میلادی به طور تجاری کشت شد و اکنون محصول آن آماده فروش است.

تولید سیبی که سیاه نمی شود 
مهر
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv