پاستیل خورها بخوانند
کد خبر: ۶۱۸۱۱
تاریخ انتشار: 2017 January 20    -    ۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰
ماده اولیه پاستیل، ژلاتین است. ژلاتین یک ترکیب پروتئینی متشکل از سه اسید آمینه است. هر کدام از این اسید آمینه‌ها به طورجداگانه می‌توانند وارد بدن شوند اما چون هر سه اسید آمینه بطور یکجا در پاستیل وجود دارد می‌تواند به فراهم کردن ژلاتین مورد نیاز استخوان، کمک کند. ژلاتین به ویژه در افرادی که دچار شکستگی استخوان شده‌اند می‌تواند، کمک کننده باشد. 
 
پاستیل خورها بخوانند 
 
پاستیل و استخوان گاو و گوسفند
ژلاتین از جوشاندن استخوان گاو و گوسفند فراهم می‌شود. افرادی که خوراک کله پاچه می‌خورند هنگام خنک شدن آن مشاهده می‌کنند که از آن ژله حاصل شده که این همان ژلاتین است. استخوان را از گوشت جدا کرده و آن را می‌جوشانند که نتیجه آن ژله‌ای بی رنگ است که با افزودن رنگ و مواد قندی، تبدیل به پاستیل می‌شود. پس پاستیل در حقیقت ژله کم آب همراه با طعم دهنده، رنگ دهنده و دیگر افزودنی‌ها است تا قوام بهتری پیدا کند.
 
تبلیغات گمراه کننده استخوان سازی
ژلاتین، ارزش غذایی بالایی ندارد و در حالیکه به افرادی که استخوان آنان شکسته، کمک می‌کند، برای کودکان در حال رشد سودمند نیست. کودکان در حال رشد به همه نوع مواد غذایی برای رشد نیاز دارند و ژلاتین کمک چندانی به استخوان سازی و ساخت مفاصل نمی‌کند. گاهی با تبلیغات به این اشتباه عامه دامن می‌زنند که اگر غذای کافی نمی‌خوری، پاستیل می‌تواند آن را جبران کند در حالیکه این امر اشتباه است.
 
پاستیل بهتر است یا چیپس و پفک
اگر یک فرد چاق از من بپرسد پاستیل بخورد یا بستنی یا پفک یا چیپس، به او خواهم گفت که مصرف پاستیل بر دیگر تنقلات مصنوعی، ارجحیت دارد. اما بطور قطع مصرف تنقلات سنتی مانند گندم، شادونه یا توت خشک بر مصرف تنقلاتی مانند پاستیل ارجحیت داشته و برای سلامتی مفید است زیرا به هرحال پاستیل دارای مواد شیمیایی است.
 
چه کسانی نباید پاستیل بخورند
همه می‌توانند به مقدار محدود پاستیل بخورند. فقط به خاطر شکر موجود در آن، کسانی که اضافه وزن یا دیابت دارند باید در مصرف این خوراکی خوشمزه حداقل‌‌ها را رعایت کرده و حتما در این مورد با پزشک خود مشورت کنند. البته آن‌هایی که دیابت نوع یک دارند و انسولین تزریق می‌‌کنند مشکل چندانی در این زمینه‌ ندارند اما دیابتی‌‌های نوع ۲ باید در خوردن انواع تنقلات شیرین مراقب باشند.
 
دانستنی‌هایی درباره پاستیل
تحقیقات نشان می دهد که احتمال خفگی در بین مواد غذایی نرم با خاصیت انعطاف پذیری، بیشتر از دیگر مواد غذایی است، بنابراین مصرف پاستیل در کودکان کمتر از ۳ سال توصیه نمی‌شود. دانشمندان در مطالعات خود نشان داده‌اند که استفاده از زایلیتول (نوعی ماده جایگزین قند) در پاستیل، در پیشگیری از پوسیدگی دندان موثر است البته این به هیچ وجه جایگزین مسواک نیست.
 
آشپز باشي
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار