مصرف روزانه 12 گرم نمک در ایران
کد خبر: ۶۱۷۶۷
تاریخ انتشار: 2017 January 20    -    ۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸
علی اکبر سیاری در گردهمایی نانوایان در فرهنگسرای بهمن افزود: 40 درصد انرژی مورد نیاز مردم از نان تأمین می شود و همچنین 40 تا 60 درصد پروتئین مورد نیاز نیز از نان است.
 
وی گفت: غذای ناسالم از عوامل خطر است و درصد بالایی از مرگ و میر مردم را تعیین می کند، بررسی ها نشان می دهد نان سنگک سالم ترین نان در ایران است که یک گرم نمک به ازای صد گرم نان در آن وجود دارد.
 
سیاری افزود: سبوس ارزش غذایی بالایی دارد و اگر نانی با سبوس بالا تولید کنیم می توانیم انواع مواد معدنی را به بدن برسانیم.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: جوش شیرین در نان باعث می شود تا جذب کلسیم، روی و آهن کاهش یابد و اگر جوش شیرین مصرف شود بدن با کمبود این مواد مواجه خواهد شد.
 
این گردهمایی با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاون وزیر جهاد کشاورزی در فرهنگ سرای بهمن برگزار شد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار