زرده تخم مرغ 4 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
پودر قند دوسوم پیمانه
کاکائو 1 قاشق غذاخوری
نسکافه 1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
شیر داغ دوسوم پیمانه
سفیده تخم مرغ 2 عدد
شکر یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته 1.5 پیمانه
موز 2 عدد
طرزتهیه :
پودر قند، زرده ها و کره را با همزن بزنید تا کره کاملا حل شود و زرده ها کمی تغییر رنگ دهند .
نسکافه و کاکائو را با شیر داغ حل کرده و کم کم به زرده ها اضافه کنید و با دور تند همزن مخلوط کنید تا زرده ها پخته نشوند.
سفیده ها را همراه شکر بزنید تا کاملا سفت شوند، خامه فرم گرفته را اضافه و میکس کنید .
سفیده ها را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید .
پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان اب سرد مخلوط و به روش بن ماری شفاف کنید .وقتی سرد شد به مواد قبلی بیافزایید. ( اگر گرم باشد شیر حتما میبرد ) در آخر دو عدد موز را خرد كرده به موس اضافه کنید. مخلوط اماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته:
می توانید از 4 تا سفیده استفاده کنید زیرا دلیل استفاده از 2 تا سفیده این است که موس بافت پوکی نداشته باشد.