طرز تهیه موس نسکافه و موز
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۱۶۳۷
تاریخ انتشار: 2017 January 20    -    ۰۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۰
bato-adv
bato-adv
پودر قند، زرده ها و کره را با همزن بزنید تا کره کاملا حل شود و زرده ها کمی تغییر رنگ دهند. نسکافه و کاکائو را با شیر داغ حل کرده و کم کم به زرده ها اضافه کنید و با دور تند همزن مخلوط کنید تا زرده ها پخته نشوند.
طرز تهیه موس نسکافه و موز
 
مواد لازم :

زرده تخم مرغ        4 عدد
کره                      1 قاشق غذاخوری
پودر قند                دوسوم پیمانه
کاکائو                  1 قاشق غذاخوری
نسکافه               1 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین           2 قاشق غذاخوری
شیر داغ              دوسوم پیمانه
سفیده تخم مرغ     2 عدد
شکر                  یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته    1.5 پیمانه
موز                   2 عدد

طرزتهیه :

پودر قند، زرده ها و کره را با همزن بزنید تا کره کاملا حل شود و زرده ها کمی تغییر رنگ دهند .
نسکافه و کاکائو را با شیر داغ حل کرده و کم کم به زرده ها اضافه کنید و با دور تند همزن مخلوط کنید تا زرده ها پخته نشوند.
سفیده ها را همراه شکر بزنید تا کاملا سفت  شوند، خامه فرم گرفته را اضافه و میکس کنید .
سفیده ها را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید .
پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان اب سرد مخلوط و به روش بن ماری شفاف کنید .وقتی سرد شد به مواد قبلی بیافزایید. ( اگر گرم باشد شیر حتما میبرد ) در آخر دو عدد موز را خرد كرده به موس اضافه کنید. مخلوط اماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته:

می توانید از 4 تا سفیده استفاده کنید زیرا دلیل استفاده از 2 تا سفیده این است که موس بافت پوکی نداشته باشد.
 
آشپزی مثبت
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv