کودکان به ویژه آنهایی که بدغذا هستند معمولا ماکارونی را بسیار دوست دارند. امروز برای شما شیوهی تهیهی یک نوع ماکارونی فنجانی را آماده کردهایم که میتوانید با پخت آن، کودکان و یا میهمانان خود را غافلگیر کنید. برای آشنایی با روش تهیهی ماکارونی فنجانی یا ماکارونی به شکل لانهی پرنده، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: دو عدد
کره آب شده: نصف پیمانه
پنیر پارمزان: نصف پیمانه
ماکارونی رشتهای: 200 گرم
پیاز خرد شده: یک عدد کوچک
زیره: نصف قاشق چایخوری
پنیر معمولی: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
سس کچاپ: نصف پیمانه
پنیر موزاریلا: یک پیمانه
سیر: دو حبه
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماکارونی را به مدت ده دقیقه در آب در حال جوشیدن میریزیم، سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد میگیریم و میگذاریم آب اضافی آن گرفته شود.
سپس ماکارونی را با کره خوب مخلوط میکنیم. در ظرفی جداگانه پنیر پارمزان را با تخم مرغ خوب مخلوط کرده و به ماکارونی اضافه میکنیم.
قالب کوچک کیک یا قالب کیک یزدی را چرب میکنیم و ماکارونی را داخل قالبها میریزیم و وسط آن را برای ریختن مواد داخل ماکارونی، گود میکنیم.
روغن را در ماهی تابه ریخته روی حرارت قرار میدهیم. سپس پیاز را درون روغن تفت میدهیم. وقتی پیازها به اصطلاح «سبک» شدند، گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم. سپس، نمک و فلفل و زیره را به آن اضافه میکنیم.
وقتی مخلوط گوشت و پیاز کمی سرد شد، آن را به شکل گلولههای کوچکی درمیآوریم. درون هر فنجان ماکارونی، یک تکه پنیر معمولی قرار داده و توپکهای گوشتی آماده را روی پنیرها قرار میدهیم. کمی مواد را فشار میدهیم تا خوب داخل ماکارونی قرار بگیرند.
برای تهیه سس ماکارونی، تمام مواد سس به جز پنیر موزارلا را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. سپس سس را بر فنجانهای ماکارونی میریزیم و روی آنها تکهای از پنیر موزاریلا را قرار میدهیم. قالبها را در فری با حرارت 350 درجه به مدت نیم ساعت قرار میدهیم. سپس فنجانهای ماکارونی را از قالب جدا میکنیم و آن را به صورت داغ، سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa