«اختصاصی تابناک باتو» املت گوشت و تخممرغ غذای آسان و لذیذی است که در کشور عراق به «مخلمه» معروف است. این وعدهی غذایی برای شام در کنار نان تازه و سبزی خوردن، بسیار مناسب است. برای آشنایی با مراحل تهیهی این غذای ساده، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: 450 گرم
پیاز متوسط خردشده: یک عدد
جعفری خردشده: نصف پیمانه
پودر کاری: به میزان دلخواه
گوجهفرنگی خردشده: دو عدد
تخم مرغ: چهار عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود، سپس گوشت را به روغن اضافه میکنیم و حدود سه تا چهار دقیقه تفت میدهیم. پس از آن پیاز خردشده را اضافه کرده و تفت میدهیم. وقتی پیاز نرم شد، نیمی از جعفری خردشده، پودر کاری، نمک و فلفل و گوجه فرنگی را نیز به مواد قبلی اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. چهار قسمت از مواد داخل ظرف را کمی گود میکنیم و تخم مرغها را داخل قسمتهای گود شده میشکنیم و صبر میکنیم تا تخممرغها بسته شوند. در این مرحله، نباید مواد را هم بزنیم. بقیهی جعفری خرد شده را روی تخممرغها میریزیم. بعد از حدود پنج تا هفت دقیقه، غذای ما آماده است. این غذا را میتوان با نان مصرف کرد.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa
میدونی پولش چقدر میشه الان ؟