ماهی، خوراکیای مفید به ویژه برای کودکان و افراد سالمند است ولی از آنجایی که بوی چندان خوشایندی ندارد، سعی میشود در هنگام طبخ، تا جایی که امکان آن وجود دارد، ماهی را طعمدار کنند که بوی زهم آن از بین برود. امروز برای شما مراحل پخت یک نوع ماهی سوخاری را قرار دادهایم که در کنار پیاز سوخاری شده، غذای لذیذی خواهد بود. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
فیله ماهی: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
نمک: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا فیله ماهی تازه را به مدت بیست دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم تا کمی سفت شود. در این مدت، آرد، نمک، فلفل، پودر سیر و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط میکنیم و تخم مرغ را هم به آنها اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر، شیر را کم کم اضافه میکنیم و آنقدر هم زدن را ادامه میدهیم تا مخلوط ما یکدست شود.
فیلههای ماهی را درون مخلوط به بالا به مدت یک دقیقه قرار میدهیم و در روغنی که از قبل داغ شده است، سرخ میکنیم تا به رنگ طلایی درآید. فیله های سوخاری شده را روی حولهی کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
پیاز را حلقه حلقه برش میدهیم. حلقههای پیاز را نیز به مدت بیست دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم و سپس در مخلوط بالا فرو میبریم و در روغن سرخ میکنیم. پیازهای سوخاری را نیز روی حوله کاغذی قرار میدهیم.
در آخر غذا را با سلیقه خود تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: instructables