کد خبر: ۶۰۶۱۹
تاریخ انتشار: 2017 January 10    -    ۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.
طرز تهیه قلقلی اسفناج شام خوشمزه و ساده
 
طرز تهیه قلقلی اسفناج شام خوشمزه و ساده
 
اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.

مواد لازم برای قلقلی اسفناج :

اسفناج 500 گرم
سيب زمينی پخته 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پياز داغ  1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه

طرز تهیه قلقلی اسفناج :

اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود. سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد. تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد. بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv