اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.
مواد لازم برای قلقلی اسفناج :
اسفناج 500 گرم
سيب زمينی پخته 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پياز داغ 1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود. سيبزميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد. تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد. بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
مجله آشپزی مثبت