طرز تهیه سمبوسه سیب غذایی متفاوت و خوشمزه
کد خبر: ۵۹۶۶۸
تاریخ انتشار: 2016 December 31    -    ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب را همراه شکر و دارچین در قابلمه ای ریخته و بگذارید کمی نرم شود. نان را در فر یا تستر تست کنید و کمی که خنک شد آن را پودر یا خرد نمایید.
طرز تهیه سمبوسه سیب غذایی متفاوت و خوشمزه
 
مواد لازم :

▫️ورق خمیر فیلو باز شده : ۴ عدد
▫️کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم

مواد میانی :

▫️سیب زرد ، پوست کنده و مکعبی خرد شده : ۱ کیلو گرم
▫️شکر : ۲۰۰ گرم
▫️دارچین : ۱ قاشق غذا خوری
▫️خرد شده نان تست : ۱۱۵ گرم
▫️رنده ی پوست لیمو ترش : ۱ عدد لیموی کوچک

مواد لازم برای کرم پاتیسیر رقیق :

▫️شیر : نیم لیتر
▫️وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
▫️شکر : ۱۳۰ گرم
▫️نشاسته ذرت : ۲۵ گرم
▫️تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب را همراه شکر و دارچین در قابلمه ای ریخته و بگذارید کمی نرم شود. نان را در فر یا تستر تست کنید و کمی که خنک شد آن را پودر یا خرد نمایید. شهد اضافی سیب را بگیرید و به همراه رنده ی پوست لیمو و خرد نان ها در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. روی خمیر را کره بمالید و به شکل یک مثلث از مواد روی آن قرار داده و به روش مثلث و مربع بچینید. سمبوسه ها را سرخ کنید و یا به مدت ۲۵ دقیقه یا در زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید. در صورتی که سمبوسه ها را در فر می گذارید، ابتدا روی آنها را کره بمالید و بعد در فر قرار دهید. سمبوسه ها را با کمی خامه یا کرم پاتیسیر رقیق سرو کنید .

طرز تهیه کرم پاتیسیر رقیق :

نیمی از شیر را داخل قابلمه ریخته و همراه با وانیل و شکر بجوشانید، بقیه شیر را در کاسه ای ریخته و آرد ذرت و تخم مرغ را در آن مخلوط کنید. شیر جوشانده شده را به آرامی به شیر داخل کاسه اضافه کرده و مدام هم بزنید، سپس کل مواد را داخل قابلمه برگردانید و به طور مداوم هم بزنید تا کرم نسبتا غلیظی حاصل شود. روی کرم را کیسه کشیده و بگذارید کمی خنک شود.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار