نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع+عکس
کد خبر: ۵۸۸۴۶
تاریخ انتشار: 2016 December 23    -    ۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵
"نپال" کشوری در شمال هندوستان به پایتختی "کاتماندو" که متراکم ترین نقطه میراث جهانی یونسکو است به طوری که در شعاع 15 کیلومتری 7 نقطه ثبت شده در فهرست جهانی یونسکو را داراست.

روش سلام گفتن و دست دادن ساکنان این دیار شبیه به هندی هاست. آنها کف دستها را به هم می چسبانند و از پیشانی تعظیم می کنند و به هم "ناماسته" می گویند که به معنای "من به خدای درون تو سلام می گویم" است.

تعداد 8 قله از 10 قله مرتفع دنیا در این سرزمین قرار دارد.

تنوع غذاهای نپال،نتیجه موقعیت جغرافیایی ،فرهنگی ،نوع خاک و آب و هواست.

بسیاری از غذاهای نپالی تاثیر گرفته از هند ،تبت و تایلند است.با اینکه ترجیح داده می شود روی زمین غذا بخورند اما رستورانهایی با میز و صندلی هم در نپال وجود دارند.

در ادامه غذاهای معروف این سرزمین را مشاهده می کنید:

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
پیراشکی های بخارپز که با گوشت بوفالو پر می شوند به صورت نیمه سزخ شده-نیمه آب پز خورده می شوند.

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
غذای محبوب توریست ها "Dal bhat" که یک سینی غذا متشکل از برنج بخارپز،سوپ عدس،کاری ،سبزیجات و ترشی است.

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
دسر ماستی نپالی ها "Juju dhau" نام دارد.

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
"کیما چاراماری" پیتزای معروف نپالی هاست که با انواع خوردنی های مورد علاقه تهیه می شود.

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
"تینگمو و آلو فینگ" را پناهندگان تبتی به نپال آوردند.این غذا سوپ آب مرغ داغ همراه با نودل و سیب زمینی است.

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
پیراشکی های "یوماری" که با آرد برنج پوشانده می شوند و چون با مواد شیرین پر می شود به عنوان دسر در کنار غذا سِرو می شود.

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
"توکپا" هم غذای دیگری برگرفته از تبتی هاست که خورشتی با گوشت بوفالوست.

نپال؛ کشوری کوچک با غذاهای متنوع
تزیین غذا و نحوه سِرو در نپال بسیار مهم است.ظروف کوچک فلزی که با انواع سبزیجات در کنار گوشت و برنج بخارپز و نان شیوه همیشگی نپالی هاست.معمولا غذای نپالی ها بسیار سبک تر غذای هندی هاست.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار