طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالد
کد خبر: ۵۷۵۴۳
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
تاریخ انتشار: 2016 December 10    -    ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳
همبرگرهای مک‌دونالد یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع همبرگر است. در این مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالد را آموزش خواهیم داد.تهیه همبرگر خانگی یکی از سالم‌ترین و لذت‌بخش‌ ترین فست‌فودها در منزل است. برای این منظور کافی است به چند نکته توجه کنید.
طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالد

طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالدهمبرگرهای مک‌دونالد یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین انواع همبرگر است. در این مطلب طرز تهیه همبرگر خانگی به روش مک‌دونالد را آموزش خواهیم داد.تهیه همبرگر خانگی یکی از سالم‌ترین و لذت‌بخش‌ ترین فست‌فودها در منزل است. برای این منظور کافی است به چند نکته توجه کنید.
نکته قابل توجه برای تهیه همبرگر خانگی این است که زمان ترکیب مواد از مخلوط کردن هر یک از مواد لازم برای تهیه همبرگر به طور جداگانه خودداری کنید و تنها زمانی که کلیه مواد را به گوشت اضافه کردید مواد را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمایید.
همچنین اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می‌توانید زرده تخم مرغ و آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.
برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهتر است پس از ترکیب مواد و قالب زدن مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس برای سرخ کردن آن اقدام نمایید. لایه‌های همبرگر را بوسیله نایلون و یا کاغذ‌روغنی از هم جدا کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ‌شده500 گرم
پیاز قرمز 1/4 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1/4 تا 1/2 پیمانه
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید. گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می‌باشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.سس کچاپ را بیفزایید.یک قاشق غذاخوری سس خردل را اضافه کنید. در صورت تمایل از مقداری پودر سیر نیز استفاده نمایید.
در این مرحله آرد سوخاری را بسته به ذائقه خود بین 1/4 تا 1/2 به مخلوط اضافه کنید. از مخلوط کردن تک تک مواد بپرهیزید.نمک و فلفل را به مقدار لازم بسته به ذائقه خود اضافه کنید.کلیه مواد را با یکدیگر به آرامی ترکیب کنید.
پس از آماده سازی مواد گوشتی، مواد را به 6 تا 8 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به کمک رینگ و یا درب شیشه قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. همچنین توصیه می‌شود وسط گوشت را خالی کنید تا زمان سرخ کردن به طور یکنواخت سرخ شوند.
در این مرحله بهتر است گوشت‌های قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
 
مجله آشپزی مثبت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
0
17
ما که تا حالا مک دونالد اصل نخوردیم فقط شنیدیم .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
چیز زیادی از دست ندادی . . . . همش تبلیغاته . . . مزخرف ترین همبرگری که میشه پیدا کرد همینه
ممو غلام شابادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
9
5
یاد شرکت مک دونالد بخیر . خداییش عجب همبرگرهای خوشمزه ای داره
ناشناس
|
-
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
0
18
شاید طعم بدی هم نداشته باشه ولی از سلامتش چیزی نمی تونم بگم . اما قطعا به کباب تابه ای مادرم می تونم اعتماد کنم طعمش هم خداوکیلی عالیه .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
6
4
از نظر قیمت تقریبا ارزانترین همبرگر هستش ولی از نظر طعم و مزه مزخرفترین در عالم.
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
5
5
من ۵ بار مک‌دونالد همبرگر خوردم و خوشم نیومد. دیگه هم نمیرم!
پاسخ ها
محمد جواد
| |
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
دفعه اول تا چهارم نفهمیدی بیا دفعه ششم هم برو شاید نظرت عوض شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۳
5
2
وقتی ما کباب کوبیده و کباب ماهیتابه ای و بریانی اصفهان داریم ، چرا باید دنبال مکدونالد باشیم ؟
برای تنوع ، همان ها را میتوان به صورت همبرگر تهیه و مصرف کنیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۹
0
0
میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف . شما چی میدونین مک دونالد چیه میگین خوشم نیومده تو دنیا حرف اول رو میزنه اونوقت این بیکلاسا میگن ....خخخخ
زهره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
0
0
من درست کردم چون خانگی هست واقعا عالیه طعم خیلی خوبی داره حتما امتحان کنید ممنون
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
0
0
سلام
من ترجیح میدم همبرگری رو که خوب پخته نشده رو بخورم اما همبرگر سوخته و سیاه شده رو هرگز. تو اکثر تصاویری که از همبرگر تو اینترنت هست قسمت های سیاه سوخته شده هر چند کوچک روی گوشت دیده میشه که ظاهر خوبی داره اما خیلی خیلی برای سلامتی بدن مضره و اصلا نباید مصرف بشه و ازش به عنوان یکی از عوامل بروز سرطان یاد میشه. من خودم هنگام مصرف کباب یا جوجه کباب ذغالی، اول اون قسمت های سیاه رنگ رو ازش جدا می کنم و بعد مصرف می کنم. سلامتی تون رو جدی بگیرید!
بدبخت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۹
0
0
ما که پول نداریم گوشت بخریم همون همبرگرهای بسته ایی 2500 تومان میخریم میخوریم .وقتی که تو ماهیتابه سرخش میکنم یه بوی عجیبی ازش در میاد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار