آشنایی با روش تهیه بیسکویت کنجدی
کد خبر: ۵۵۸۵۴
تاریخ انتشار: 2016 December 01    -    ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
تهیه‌ی یک میان‌وعده مناسب و مقوی برای مادرانی که فرزندان کوچکی در خانه دارند، دغدغه‌ی مهمی به شمار می‌رود. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک میان‌وعده خوشمزه و مقوی، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
 آشنایی با روش تهیه بیسکویت کنجدی
 
آشنایی با روش تهیه بیسکویت کنجدی«اختصاصی تابناک باتو» تهیه‌ی یک میان‌وعده مناسب و مقوی برای مادرانی که فرزندان کوچکی در خانه دارند، دغدغه‌ی مهمی به شمار می‌رود. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک میان‌وعده خوشمزه و مقوی، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
آرد: سه پیمانه
روغن: سه چهارم پیمانه
شکر: نصف پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
وانیل: کمی
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
عسل: به میزان لازم
کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه: 

ابتدا آرد، شکر و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می کنیم.سپس، روغن را کم کم به مواد فوق اضافه کرده و آرام آرام هم می زنیم تا خوب به خورد مواد قبلی برود. پس از آن، تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم. 
خمیر که آماده شد، آن را با وردنه پهن کرده و برش های دایره ای شکل می دهیم.
سپس روی خمیرهای دایره ای، عسل می ریزیم و تمام سطح آن را با عسل می پوشانیم.
روی عسل ها، کنجد می ریزیم و بیسکویت ها را در سینی فر چیده و آنها را در فری که از قبل روشن کرده ایم قرار می دهیم و پس از آماده شدن، از فر خارج می کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: mexatk

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار